Golfpaket

Ett golfpaket på Mölle innebär avkoppling och naturupplevelse i en historisk miljö. Du bor och äter på Kullagårdens Wärdshus som ligger mitt emellan 1:a tee och 18:e green. Är det fullbokat på wärdshuset eller du vill bo någon annanstans har vi många samarbetspartners vi kan rekommendera. Vill du komplettera med en annan bana ligger utmärkta S:t Arild bara 15 minuter bort.

Bild på kullagårdenswärdshus

Bo på Kullagårdens Wärdshus

Personer som inte har varit här tidigare frågar ofta om wärdshuset ligger nära golfbanan. Har du varit här vet du att svaret är ja eftersom det ligger granne med shopen och mindre än 100 meter från både 1:a tee och 18:e green. Du vet även att det är byggt i engelsk tudor stil och att den öppna brasan brukar vara tänd på kvällarna.

Bild från hotellrum i kullagårdens wärdshus
Bild på ett hotell i Mölle

Andra boenden

Vissa prioriterar boendet högt medan andra bara vill ha någonstans att bo. Vi har olika samarbetspartners som tillfredsställer de flestas behov.  

Cookie samtycke

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.