Gäst

Bakom trädet ligger fyrans tee. Vägen dit ger en fingervisning om hur det är att vandra på Kullaberg.

Bild på mölle gks miljö

Allt du behöver veta för en runda på Mölle

Greenfee 2024

Nedanstående priser avser ordinarie greenfee 18 hål för seniorer. Ordinarie greenfee för juniorer och studerande är 50% av priset. Välj vilken månad du är intresserad av att veta greenfeepriset för.

 • Gäst till medlemsrabatt är 30% på ordinarie greenfee. Medlemmen måste spela i samma boll.
 • Spel mer än 18 hål på samma dag 50% rabatt på ordinarie greenfee runda 2.
 • 30% rabatt på ordinarie greenfee 15.00 eller senare. Gäller ej i juli och augusti.
 • 50% rabatt på ordinarie greenfee 17.00 eller senare.
 • 30% rabatt på ordinarie greenfee om banan endast har vintergreener.
 • Rabatter kan ej kombineras
Greenfee

Januari

Mån - Tors
Fre - Sön
400 kr
400 kr
Greenfee

Februari

Mån - Tors
Fre - Sön
400 kr
400 kr
Greenfee

Mars

Mån - Tors
Fre - Sön
400 kr
400 kr
Greenfee

April

Mån - Tors
Fre - Sön
500 kr
600 kr
Greenfee

Maj

Mån - Tors
Fre - Sön
600 kr
700 kr
Greenfee

Juni

Mån - Tors
Fre - Sön
700 kr
800 kr
Greenfee

Juli

Mån - Tors
Fre - Sön
800 kr
900 kr
Greenfee

Augusti

Mån - Tors
Fre - Sön
800 kr
900 kr
Greenfee

September

Mån - Tors
Fre - Sön
700 kr
800 kr
Greenfee

Oktober

Mån - Tors
Fre - Sön
600 kr
700 kr
Greenfee

November

Mån - Tors
Fre - Sön
500 kr
600 kr
Greenfee

December

Mån - Tors
Fre - Sön
400 kr
400 kr

Golfbilar / Vagnar / Klubbor

Vi har 9 golfbilar till uthyrning. Dessa bokas i samband med tidbokning, via telefon eller e-post info@mollegk.se

Priser
Gäst 450 kr/runda
Gäst med giltigt läkarintyg 300 kr/runda
Medlem 300 kr/runda
Medlem med giltigt läkarintyg 200 kr/runda

Om man spelar mer än 18 hål erbjuder vi 50% rabatt på andra rundan.

Vi har även vagnar till uthyrning, dessa behöver inte bokas i förväg.
Pris: 60 kr/dag

Kontakta oss om du vill hyra klubbor.
Kostnad 400 kr per runda.

info@mollegk.se eller 042-347520

Lokala Regler

Vad gäller egentligen beträffande organiska delar, sprinklerlock nära green, flyttbara och oflyttbara föremål med mera? Du vet väl att det finns fridlysta blommor på vår bana? Bland annat har vi sällsynta orkidéer och gullvivor. Under vissa perioder i växternas faser tillämpar vi därför tillfälliga lokala regler. Klicka in på dokumentet så får du en detaljerad beskrivning.

Greenfeesamarbeten

Mölle samarbetar med ett antal fina klubbar där medlemmarna från respektive klubb kan spela till rabatterade priser, se nedanstående dokument.

Greenfeeutbyten - 2024

Slopetabell

Slopetabeller

Klicka på knapparna nedan för att se den slopetabell du önskar.

Finns det mat?

Vi på Kullagårdens Wärdshus på Mölle golfklubb har en ganska enkel filosofi kring god mat och dryck.

Vi har en stor passion för att ge våra gäster det där lilla extra med både värme och omtanke och hoppas att du och dina närmaste, vänner och bekanta ska känna sig varmt välkomna till vår restaurang och den gemytliga och familjära miljö vi vill skapa.

Vår filosofi bygger på enkla och rena smaker. Att låta mat och dryck tillsammans fylla sinnena i harmoni med vacker och gemytlig miljö till en upplevelse i nuet – även till vardags.

Vi vill fylla den anrika restaurangen på Kullagårdens Wärdshus, som haft både nationella och internationella gäster sedan medeltiden, med värme, skratt och glädje.

Klicka här för att se veckans meny

Kullahalvön

Mer än golf?

En golfrunda på Mölle är bara en av många saker du kan göra när du besöker Kullahalvön. Bor du en bit bort behöver du förmodligen någonstans att bo. Vill du även spela på en annan bana här i närheten kan vi rekommendera S:t Arild som ligger 15 minuter bort. Uppskattar du mat och dryck finns det ett smörgåsbord av smultronställen du kan besöka och är du äventyrslysten finns här ett helt berg fullt av aktiviteter. Nedan hittar du olika tips som vi själva kan rekommendera. Du kan även kika på kullahalvon.com om vad som händer i vår omgivning.

Kullagårdens Wärdshus
I parken vid Mölle Golfklubbs vackra 18-håls bana ligger Kullagårdens Wärdshus, en liten oas med anor från 1500-talet. Den vackra miljön på Kullaberg inbjuder till många olika aktiviteter, allt från kortare promenader till längre utmanande vandringar, upplevelserika golfrundor, långa cykelturer på de många vackra landsvägarna i Kullabygden och friska bad i de många vikarna med stenstränder och klippor. Boka gärna vårt golfpaket! Vi brinner för att våra gäster ska trivas i de mysiga personliga hotellrummen och den gemytliga matsalen med vacker utsikt över Skälderviken och Mölle Golfbana. Vi hoppas att våra gäster ska kunna koppla av i den rofyllda miljön framför brasan och njuta av vårt gastronomiska kök med svenska rätter på lokala råvaror efter säsong. Vår förhoppning är att ni som våra gäster ska få uppleva den vilda naturen på det sätt som passar er bäst och samtidigt få njuta av mat och dryck i en trivsam och harmonisk miljö i den gästvänliga anda som är Kullagårdens Wärdshus.
Villa Brunnby
Välkommen till Villa Brunnby, mitt i hjärtat av nordvästskånska Kullabygden. Villa Brunnby med Restaurang Amber öppnade sommaren 2021 i en totalrenoverad herrgårdsbyggnad från 1896. Här kommer det fram till hösten 2024 att skapas ytterligare rum och aktivitetsytor som bl a ett Stillness Spa på 900 kvm inom- och utomhus. Våra hotellrum har utsikt mot den vackra trädgården eller mot det blivande spa-området. De har en skön, svensktillverkad säng. Det finns också en mindre arbetsplats med skrivbord. Rummen är, precis som resten av Villa Brunnby, inredda med en unik blandning av äldre charm och mer moderna designdetaljer. Rummen har inte TV, eftersom vi hoppas att ni vill ägna tiden åt annat när ni är på Villa Brunnby. Våra 6 möteslokaler med plats för 2-150 deltagare i den största lokalen hamnplan erbjuder en härlig herrgårdsfeeling utan att ge avkall på bra teknik. Snabbt wifi och stora Tv- led skärmar med både kabelbunden och trådlös uppkoppling hjälper er att hålla fokus på mötet och njuta av allting däremellan. Eventlokalen Synden erbjuder en yta på ca 230 kvm till fest och utställning. Här kan närmare 350 personer samlas för fest och tillställning. Och sist men inte minst – passa på att spela in den där podden ni så länge pratat om bland kollegorna. För yes, det stämmer – vi har en egen poddstudio också.
Rusthållargården
Personlighet och omtanke eftersträvas i allt vi gör och familjetraditionen sträcker sig mer än ett sekel tillbaka. Eva Malmgren tillsammans med dottern Bianca är idag femte generationen som äger och driver anläggningen som innefattar både hotell, restaurang, spa och träning. Och givetvis kan du boka golfpaket direkt hos oss. Vår vision är att du som gäst ska få en förstklassig och minnesvärd upplevelse hos oss. Varmt välkommen!
Grand Hótel Mölle
I över 100 år har människor från hela världen träffats på Grand Hôtel i Mölle. Många har rest långväga för de fina badens skull och den praktfulla naturen. Här har de kopplat av vardagen och istället njutit dagen till fullo på alla sätt och vis. Det var här synden föddes. Synden i Mölle syftade på de högst osedliga badet vid Ransvik där, trot om ni vill, män och kvinnor badade tillsammans! Direkttåg från Berlin hämtade folk i massor från Europa och en del skrev sig poste restante i byn intill för att inte förknippas med det syndiga. Men det är inte slut med det roliga. Grand Hôtel i Mölle är fortfarande ett nav för mat, fest och glädje året om och än strömmar turister hit för att njuta allt fint. Och såklart spela golf på vackra Mölle Golfklubb, vandra, klättra, åka båt eller bada tillsammans. Boka gärna våra fina golfpaket!
Hotel Kullaberg
Platsen för livsnjutare i Mölle – by the Sea. Hotellet ligger precis nere vid vattnet i den mycket trevliga fiskehamnen i Mölle. Hotellet byggdes 1875 som restaurang men efter en storbrand i Mölle i slutet på 1880 byggde man upp det på nytt – till Mölles första hotell som stod klart 1890 och har sedan dess haft sin självklara plats i hjärtat av byn. Dess existens speglar inte bara Möllebornas kärlek till hamnens smycke, utan vittnar också om en betydelsefull del av Mölles historia. Du kan även beställa golfpaket från oss om du vill upp och njuta på vårt vackra Kullaberg. Utsett till ett av Sveriges 14 LYXIGASTE Hotell 2015 • Utsett till Sveriges 13:e BÄSTA Hotell 2016 • Loved by guests 2021 – Hotels.com
Arilds Vingård
Välkomna till Arilds vingård. Mitt i vingården ligger restaurang och hotell och även glamping för de som vill bo i lite mer äventyrligt i tält. Vi har 37 rum och 31 glampingtält. I restaurangen serverar vi allt det goda från Kullabygden och har fokus på lokala råvaror. I våra golfpaket ingår en trerättersmiddag och ett vinpaket. Även en visning av vingård och vineri ingår.
Pensionat Strandgården
Om du tänker dig att du slår upp ögonen på morgonen och upplever en rent märklig stillhet. Tittar sen ut från ditt rum och ser havet ligga som ett nybonat golv under himlen. Om du sedan tänker dig att du tassar ut från rummet med en handduk under armen och möts av doften av nybryggt kaffe men väljer att smyga vidare ut i morgonen, upp längs Norra Strandvägen och bort till Solviken. Väl i havet tar du ett antal simtag ut och tillbaks, sätter dig på en rundspolad sten och torkar i solen och flanerar sedan tillbaks till det där doftande kaffet och frukosten med en massa goa saker från trakten. Vad har förändrats på snart hundra år? Allt såklart. Ändå ingenting.
Arild Bed and Breakfast
Vi, Lotta och Anders älskar vårt hus här i Arild. I mer än 30 år har vi bott och arbetat utomlands, men nu ser vi fram emot att tillbringa mer tid i vårt hus och ta emot nya och återkommande Bed and Breakfast-gäster hos oss. Vårt hus är ett gammalt fiskarhus från 1862. Vi erbjuder tre dubbelrum för våra gäster. Frukosten hembakt bröd serveras i vårt stora lantkök och avnjuts med fördel på någon av uteplatserna i vår idylliska trädgård. Vårt hus ligger precis bredvid Arilds vingård dit man kan promenera över för en vinprovning eller en middag i solnedgången. Tack vare vårt samarbete med Mölle GK erbjuder vi ett golfpaket med övernattning och greenfee. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer info. Varmt välkomna! Lotta och Anders
Kullagårdens Wärdshus
I parken vid Mölle Golfklubbs vackra 18-håls bana ligger Kullagårdens Wärdshus, en liten oas med anor från 1500-talet. Den vackra miljön på Kullaberg inbjuder till många olika aktiviteter, allt från kortare promenader till längre utmanande vandringar, upplevelserika golfrundor, långa cykelturer på de många vackra landsvägarna i Kullabygden och friska bad i de många vikarna med stenstränder och klippor. Boka gärna vårt golfpaket! Vi brinner för att våra gäster ska trivas i de mysiga personliga hotellrummen och den gemytliga matsalen med vacker utsikt över Skälderviken och Mölle Golfbana. Vi hoppas att våra gäster ska kunna koppla av i den rofyllda miljön framför brasan och njuta av vårt gastronomiska kök med svenska rätter på lokala råvaror efter säsong. Vår förhoppning är att ni som våra gäster ska få uppleva den vilda naturen på det sätt som passar er bäst och samtidigt få njuta av mat och dryck i en trivsam och harmonisk miljö i den gästvänliga anda som är Kullagårdens Wärdshus.
Ransviks Havsveranda
Ransvik betyder Korpens vik och ligger invid Mölle golfklubb i Kullabergs naturreservat i Mölle. Andy och Matti heter vi, två korpar som letat oss hit från Norrland och vi driver Ransvik Havsveranda sedan 2019 i denna anrika stuga anno 1921. Ransvik är nu vårt ”näste” och sedan första gången vi besökte denna havsvik har vi känt – här är det! Platsen vi vill förvalta, utveckla och öppna upp för alla som vill njuta av det bästa livet kan bjuda på. Detta är en plats där vi vill att alla ska känna sig välkomna, precis som det varit i över 100 år. Hos oss kan du slinka in och äta en god bit mat tillagad av REKO råvaror, ta egofika eller bara njuta av ett glas vin med havsutsikt. Vi är glada över att så många upptäckt det och att vi även fått utmärkelsen ”Skånes Bästa”. Är det rätt säsong så har vi Kullabygdens härligaste havsbad. Har du något speciellt du vill fira eller behöver ni i ert företag mötas i en annorlunda miljö så ordnar vi givetvis det också. Allt detta granne med Mölle Golfklubb inbäddat i den fantastiska naturen i Kullabergs naturreservat och på platsen där begreppet ”Synden i Mölle” myntades. Titta gärna runt på vår hemsida och lär känna lite mer av oss och titta in när det passar. Hos oss är det drop-in som gäller!
Mölle Krukmakeri
Lämna stora staden Helsingborg och stick näsan mot norr, passera byar och samhällen, kor, grisar, adelsmän och bonnläppar, glid förbi Krapperups slott och ta dig så hela vägen ut på Kullahalvöns spets. Till syndens näste. Mölle by the sea. Här finns ett krukmakeri som sedan slutet av förra århundradet är beläget mitt i byn. EVERY DAY 10-LATE Här kan du få nästintill allt som TAKE AWAY, krukor, soppor, mackor, pizzor, personal m.m. Året runt, i stort sett alla dagar är vi på plats och bjuder dig välkommen att möta ett uråldrigt men tidlöst hantverk.
Grand Hótel Mölle
I över 100 år har människor från hela världen träffats på Grand Hôtel i Mölle. Många har rest långväga för de fina badens skull och den praktfulla naturen. Här har de kopplat av vardagen och istället njutit dagen till fullo på alla sätt och vis. Det var här synden föddes. Synden i Mölle syftade på de högst osedliga badet vid Ransvik där, trot om ni vill, män och kvinnor badade tillsammans! Direkttåg från Berlin hämtade folk i massor från Europa och en del skrev sig poste restante i byn intill för att inte förknippas med det syndiga. Men det är inte slut med det roliga. Grand Hôtel i Mölle är fortfarande ett nav för mat, fest och glädje året om och än strömmar turister hit för att njuta allt fint. Och såklart spela golf på vackra Mölle Golfklubb, vandra, klättra, åka båt eller bada tillsammans. Boka gärna våra fina golfpaket!
Holy Smoke BBQ
Det började med en längtan efter något som inte fanns i Sverige. Rökt kött som hade legat och gottat till sig i en smoker under en massa timmar. Så det riggades en enklare utrustning i trädgården hemma i Höganäs i nordvästra Skåne, vilket fick till följd att familjen fick äta barbecue till frukost, lunch och middag. Funkade inte. Någon gång i den vevan drog vi till USA för att käka ”the real thing”. Väl där så blev det solklart, sådana här godsaker, det vill säga mört kött som nästan faller sönder när man tar i det och som har en lent rökig smak som sin mest naturliga krydda, måste utan prut erbjudas till skåningar och svenskar i Sverige! Efter ett par år med bulletsmokers tog vi steget och skeppade hem två stora smokers från landet i väster. Då hade vi också fått hyra marken i Bräcke en halvmil norr om Höganäs i höjd med Krapperupps slott. Först var det hela tänkt som köttbod men medan man står och passar de där rökarna så måste man ha något att göra så vi började sälja sandwiches och redan från dag ett, ja i alla fall dag två så kom det mycket mer folk än vad vi någonsin hade kunnat föreställa oss och på den vägen är det. Tiden går fort när man har roligt sägs det och vi kan bara hålla med, just nu är vi inne på vår åttonde säsong och väldigt mycket har förändrats sen den 9 april 2014 när första containern landade i Bräcke, I skrivande stund räknar vi till 22… Så välkommen hit!
Hotel Kullaberg
Platsen för livsnjutare i Mölle – by the Sea. Hotellet ligger precis nere vid vattnet i den mycket trevliga fiskehamnen i Mölle. Hotellet byggdes 1875 som restaurang men efter en storbrand i Mölle i slutet på 1880 byggde man upp det på nytt – till Mölles första hotell som stod klart 1890 och har sedan dess haft sin självklara plats i hjärtat av byn. Dess existens speglar inte bara Möllebornas kärlek till hamnens smycke, utan vittnar också om en betydelsefull del av Mölles historia. Du kan även beställa golfpaket från oss om du vill upp och njuta på vårt vackra Kullaberg. Utsett till ett av Sveriges 14 LYXIGASTE Hotell 2015 • Utsett till Sveriges 13:e BÄSTA Hotell 2016 • Loved by guests 2021 – Hotels.com
Villa Brunnby
Välkommen till Villa Brunnby, mitt i hjärtat av nordvästskånska Kullabygden. Villa Brunnby med Restaurang Amber öppnade sommaren 2021 i en totalrenoverad herrgårdsbyggnad från 1896. Här kommer det fram till hösten 2024 att skapas ytterligare rum och aktivitetsytor som bl a ett Stillness Spa på 900 kvm inom- och utomhus. Våra hotellrum har utsikt mot den vackra trädgården eller mot det blivande spa-området. De har en skön, svensktillverkad säng. Det finns också en mindre arbetsplats med skrivbord. Rummen är, precis som resten av Villa Brunnby, inredda med en unik blandning av äldre charm och mer moderna designdetaljer. Rummen har inte TV, eftersom vi hoppas att ni vill ägna tiden åt annat när ni är på Villa Brunnby. Våra 6 möteslokaler med plats för 2-150 deltagare i den största lokalen hamnplan erbjuder en härlig herrgårdsfeeling utan att ge avkall på bra teknik. Snabbt wifi och stora Tv- led skärmar med både kabelbunden och trådlös uppkoppling hjälper er att hålla fokus på mötet och njuta av allting däremellan. Eventlokalen Synden erbjuder en yta på ca 230 kvm till fest och utställning. Här kan närmare 350 personer samlas för fest och tillställning. Och sist men inte minst – passa på att spela in den där podden ni så länge pratat om bland kollegorna. För yes, det stämmer – vi har en egen poddstudio också.
Arilds Vingård
Välkomna till Arilds vingård. Mitt i vingården ligger restaurang och hotell och även glamping för de som vill bo i lite mer äventyrligt i tält. Vi har 37 rum och 31 glampingtält. I restaurangen serverar vi allt det goda från Kullabygden och har fokus på lokala råvaror. I våra golfpaket ingår en trerättersmiddag och ett vinpaket. Även en visning av vingård och vineri ingår.
Kullabergs Vingård
Vi är väldigt glada att ha vunnit Årets Skånska Vinpris från Skånska Gastronomipriset 2020 med följande motivering: “Kullabergs Vingård har ritat om världens vinkarta. Vinodlingens nordgräns går numera i nordvästra Skåne. På ”Chateau Kullaberg” växer ett vinunder i den skånska myllan, ett vinunder som slår konnässörer med häpnad och som har krönts med utmärkelser vid stora internationella vintävlingar.” Vi arrangerar guidade turer året runt, främst under säsongen maj-oktober. Under sommaren har vi även öppet vinbaren Skänken där vi både kör guidade turer samt serverar alla våra drycker med passande enklare rätter.
Rusthållargården
Personlighet och omtanke eftersträvas i allt vi gör och familjetraditionen sträcker sig mer än ett sekel tillbaka. Eva Malmgren tillsammans med dottern Bianca är idag femte generationen som äger och driver anläggningen som innefattar både hotell, restaurang, spa och träning. Och givetvis kan du boka golfpaket direkt hos oss. Vår vision är att du som gäst ska få en förstklassig och minnesvärd upplevelse hos oss. Varmt välkommen!
Kullens Fyrservering
Hos oss kan du äta t.ex vår berömda fisksoppa eller en fyrburgare med mixed fries. Vi erbjuder även pizzor och nybakade baguetter m.m. Om du är fikasugen beställer du en nygräddad våffla. Vi har även fantastiska hembakade kakor – morots-, äpple- och chokladkaka kan vi fresta med. I vår kiosk hittar du Skånsk gräddglass från Engelholms Glass, varmkorv från Per i Viken, kalla drycker, vykort, souvenirer samt lite godis. Vill du boka vår lokal så erbjuder vi en naturnära mötesanläggning för er konferens eller kickoff i Skåne. Vår lokal, som rymmer upp till 40 gäster, går av att boka för t.ex. fest, bröllop, dop eller utbildningsgrupper. Tillsammans med våra vänner på Upplev Kullaberg kan vi erbjuda en aktiv konferens som deltagarna kommer ihåg och pratar länge om. Kontakta oss gärna för att boka eller mer info.
Garage
Det bästa sättet att deala med en frestelse är att falla för den, lär Oscar Wilde ha sagt. Någonstans där började det för oss. Älskar man motorer, mat, öl och musik lika hett som rätt grilltemperatur så ska det till ganska mycket för att inte sammanföra alltsammans när det rätta tillfället infinner sig. Så var det när vi öppnade Garage lördagen den trettonde april 2013. Det blev bra redan från början, fast det går inte en dag utan vi tänker på hur vi ska göra det ännu bättre. Välkommen!
Brandstationen Mölle
Brandstationen Café och Salladsbar, som drivs av oss på Grand Hôtel Mölle, släcker både hunger och törst. Sommaren 2016 öppnade vi Brandstationen i Mölle Brandstations gamla hus. En historisk byggnad för Mölleborna och en magisk plats för oss. Här kan du njuta av en goda sallader, vin, öl och och avsluta med nybryggt kaffe och Grands bakverk. Här kan du också smaka nypressade frukt- och grönsaksjuicer. Brandstationen är ett smultronställe att upptäcka och hos oss är det drop-in som gäller!
Salthallarna Höganäs
Salthallarna är ett kluster av livsstilsbutiker, inredning samt ett unikt gastronomiskt kollektiv i form av flera restauranger, bageri och café. Dessutom anordnar vi en mängd evenemang, kanske något som passar just dig? ‍ Varmt välkommen!
Båthuset Krog & Bar
I juni 2018 slog vi upp dörrarna till Båthuset Krog & Bar. På Båthuset serverar vi lunch och middag hela sommaren i rofylld miljö. Här håller vi det enkelt med fokus på vällagad mat och har 2 olika menyer. Hos oss är det drop-in som gäller. En lunch à la carte och en indisk inspirerad à la carte på kvällen med tandooriugnen i fokus. Menyerna varierar då vi följer Skånes sommarråvaror. Varmt välkomna att njuta av miljö, utsikt och vår goda mat!
Kullagårdens Wärdshus
I parken vid Mölle Golfklubbs vackra 18-håls bana ligger Kullagårdens Wärdshus, en liten oas med anor från 1500-talet. Den vackra miljön på Kullaberg inbjuder till många olika aktiviteter, allt från kortare promenader till längre utmanande vandringar, upplevelserika golfrundor, långa cykelturer på de många vackra landsvägarna i Kullabygden och friska bad i de många vikarna med stenstränder och klippor. Boka gärna vårt golfpaket! Vi brinner för att våra gäster ska trivas i de mysiga personliga hotellrummen och den gemytliga matsalen med vacker utsikt över Skälderviken och Mölle Golfbana. Vi hoppas att våra gäster ska kunna koppla av i den rofyllda miljön framför brasan och njuta av vårt gastronomiska kök med svenska rätter på lokala råvaror efter säsong. Vår förhoppning är att ni som våra gäster ska få uppleva den vilda naturen på det sätt som passar er bäst och samtidigt få njuta av mat och dryck i en trivsam och harmonisk miljö i den gästvänliga anda som är Kullagårdens Wärdshus.
Krapperups Kaffestuga
Vi önskar alla gäster varmt välkomna till Krapperups Café & Slottsbod. Vår kaffestuga finns på slottet Krapperups stallplan i genuin 1800-talsmiljö mellan Höganäs och Mölle. Lokalerna har en gång i tiden varit snickeri, smedja samt grisahus. Här har vi skapat en mysig och hemtrevlig kaffestuga där det största bekymret är att välja mellan alla hembakade bakverk och maträtter. Kanske vill du promenera i den vackra slottsparken eller besöka konstmuséer på samma stallplan innan eller efter du besöker oss? Här finns mycket att inspireras och njutas av!
Flickorna Lundgren
Flickorna Lundgren på Skäret är Sveriges äldsta och mest berömda trädgårdscafé. Det öppnade redan 1 maj 1938 av sju systrar Lundgren. Redan från första stund var kvalitetsambitionerna höga med hembakat och hemvävt i en prunkande trädgård kring den lilla torpbyggnaden med anor från 1700-talet. Det har vi aldrig tummat på sedan dess. Under kommande decennier drog trädgårdscaféet till sig allt större besökarskaror. Vår nuvarande kungs farfar, Gustaf VI Adolf, var en flitig gäst fram till sin död 1973. Han gillade allt: både trädgården och trivseln – och inte minst kaffet med vaniljhjärtan. Genom honom blev Flickorna Lundgren på Skäret en angelägenhet för hela svenska folket. Efterhand lämnade flera av systrarna Lundgren verksamheten – där en av av dem startade den på sin tid populära restaurangen Rut på Skäret. Dock återstod tre systrar som drev verksamheten vidare till 1988 då de lämnade över till nästa generation i familjen – Ella Fejnes son Mats Fejne. Idag är alla systrar borta och Mats Fejne har lämnat över verksamheten till nya ägare med djup förankring på Skäret och i Kullabygden. Deras ambition är att förvalta detta fantastiska arv och utveckla verksamheten gradvis i takt med tiden. Välkommen!
Kullabergsguiderna
Tumlarsafari med rib-båt runt Kullaberg, grottvandringar, bergsnedfirning, cykling och skattjakter är bara några exempel på vad Emil, David och resten av Kullabergsguidernagänget kan ordna för både privatpersoner och företag. Företaget startades 1996 så det är få som känner till Berget som Kullabergsguiderna!
Vandra på Kullaberg
1. Svårslagen varierad natur. Inte nog med storslagna havsutsikter, dramatiska klippor och mysiga badvikar. Här kan du “skogsbada” i bokskog och vandra över betesmarker och längs små “mossar”. 2. Du kan välja svårighetsgrad. Här finns allt från lättrampade stigar till krävande backar med stora höjdskillnader och tekniskt avancerade sträckor med ett visst inslag av klättring mellan klippor. 3. Gott om välmarkerade leder. Du kan också lotsa dig fram genom små halvhemliga stigar och låta dig överraskas, om du törs. 4. Rikt djurliv. Den djurintresserade får också sitt lystmäte med såväl tumlare som pilgrimsfalk – bland många andra spännande fåglar. Här finns även rådjur, kronhjort, säl och ekorre. 5. Grottor. Om du är nyfiken på grottor finns ett hundratal att välja på, såväl stora som små. 6. Badvikar. De badsugna har ett flertal små och alldeles storartade vikar att svalka sig i. Ransvik är en av de mest lättillgängliga. 7. Mölle, Arild och Skäret är mysiga byar att vandra eller flanera i.
Kullakajak
Kullakajak är ett litet företag med stort engagemang för vattensport och natur. Hos oss kan du under sommarmånaderna hyra kajak och stand up paddleboard, gå kurser och delta i guidade turer. För grupper kan vi även kombinera yoga med ert paddlingsäventyr.
Naturum
Naturum Kullaberg är ett besökscenter vid Kullens fyr längst ut på spetsen mot norra inloppet till Öresund. Kullaberg – så totalt annorlunda än den vanliga bilden av Skåne. Vilt, vackert, vidunderligt med hisnande branter och vida vyer över Öresund och Kattegatt. Här upplever du ett helt unikt växt- och djurliv – allt förklarat och satt i sitt sammanhang på besökscentret naturum Kullaberg längst ut på halvön vid Kullens fyr. Naturum ägs av Naturvårdsverket och förvaltas av Länsstyrelsen Skåne.
Mölle Fiskrökeri
Välkommen till Möllefiskrökeri och Höganäs fiskaffär beläget i området Höganäs Outlet. Vi i familjen Itzigehl driver en fiskaffär och rökeri med stort utbud av färsk fisk, rökt fisk, skaldjur och delikatesser – liksom bygdens stolthet, vår egen Mölleröra. Rökningen sker på gammaldags vis med vedeldning och spånrök vilket också märks på smaken. Kom och hälsa på – du kan köpa fantastiska råvaror med dig hem eller äta en bit på vår servering.
Höganäs Drejeri
Kurserna, som hålls i keramikverkstaden som ligger i Höganäs 10 km söder om Mölle och 25 km norr om Helsingborg, leds av keramiker Nickos Lemonis som har mer än 20 års yrkeserfarenhet. Vi arbetar i stengodslera som efter bränning är vattentät och tål diskmaskin, micro samt ugn. Vi sköter bränningar, blandning av glasyrer, sättning och tömning av ugnar. Vi har fyra drejskivor, brännugnar samt allt material och alla verktyg du behöver. Alla i gruppen får individuell hjälp utifrån sina förkunskaper. Vi gör vårt bästa för att du ska få ut maximalt av din kurs, ha roligt och trivas. Barn från 7 år är välkomna på kurserna i vuxens sällskap. Materialkostnad för lera, glasyr o bränningar tillkommer till kurspriset. Vill du ge bort en kurs så skickar vi gärna ett presentkort.
Sagabiografen Höganäs
På vår fantastiska Sagabiograf visades den första filmen reda 6 januari 1899 – historien sitter i både vår tidstypiska inredning och i väggarna. Men tekniken är naturligtvis den allra senaste med möjlighet till 3D och hörselslinga! Och filmerna är naturligtvis de allra senaste. Lokalen byggdes 1883 som teatersalong till Hotell Schweitz. Stolarna var lösa så man kunde plocka bort dem och använda lokalen även till dans. Den första filmen i världen visades 1895 i Paris. Sommaren 1896 ägde den första filmvisningen rum i Sverige. Det var på en utställning i Malmö. Redan 2 1/2 år senare, den 6 januari 1899 visades den första filmen i nuvarande Sagas lokaler, då av kringresande sällskap. Fram till 1911 besöktes teaterlokalen då och då av dessa filmsällskap. Det mesta i biolokalen är original från 1883, taket, golvet, läktarna och väggarna. Scenen breddades när Saga flyttade in 1965 för att kunna få plats med storbildsformat och taklamporna byttes ut.Saga i Höganäs är förmodligen den enda biografen i Sverige som har kvar en fungerande biograf där första filmen visades redan år 1899. 100-årsjubileum firades förstås 1999 och Saga kommer fortsätta ett bra tag till. Boka biljetter hos oss och njut av en annorlunda filmupplevelse med historiens vingslag som kuliss.
Savon Spa Höganäs
På SAVON njuter du av härliga och resultatinriktade ansiktsbehandlingar. När du går härifrån vill vi att du som kund ska känna dig både fin och avkopplad. Hudvård handlar för mig om att ta hand om sig själv. Att gå på regelbundna ansiktsbehandlingar och att investera i riktigt bra produkter. Anledningen till att jag utbildande mig är att jag själv fick mycket problem med känslig hud. Innan dess gick jag så ofta jag kunde på ansiktsbehandling för att bli ompysslad, koppla av en stund och få känna att min hud blivit riktigt rengjord. Dessutom fick jag värdefull feedback på min hud och rekommendationer vilket jag uppskattade. Min utbildning är omfattande och främst inriktad på naturkosmetik inkl basmedicin. Kompletterande utbildningar jag genomgått är Oxygenbehandling och Microneedlingutbildning m.fl. Dessutom går jag regelbundet på årliga Clarins utbildningskurser. Vi hoppas att vi får möjlighet att ta hand om dig som kund här på SAVON. Pernilla Gislev – Hudterapeut naturkosmetisk inriktning, Spaterapeut, Frisk & Skönhetsterapeut och Hälsocoach
Kullabygdens Yoga & Mindfulness, Viken
På Kullabygdens Yoga & Mindfulness jobbar jag (Dorothea) för att sprida välmående, hälsa, såväl fysiskt, psykiskt, känslomässigt som själsligt. Jag erbjuder dig ett individuellt bemötande i en liten grupp (max 6 deltagare). Du får konkreta verktyg, tips, fakta, yogaövningar och meditationer som kan hjälpa dig till lugn, kraft och glädje. Jag arbetar till vardags som Jobb Coach men driver även Kullabygdens Yoga & Mindfulness, där jag bl.a. är Yogalärare.Men, det jag verkligen gör är att se dig, lyssna in dina behov, ger dig konkreta verktyg, tips, fakta, evidensbaserade yogaövningar och meditationer för att på bästa sätt coacha och guida dig in i det lugn och den visdom som redan finns djupt inom dig.
Yoga by-the-Sea Mölle
More than just a yoga studio we want to be the place where people from all over the world come to rejuvenate, get ideas and feel part of something bigger. We want to empower people to change habits to better themselves as well as the people, animals and world around them. We envision the studio as a space where dialogues of a greener future and a more inclusive mentality among humans and nature are nourished. By helping people to fully unfold their human potential in terms of their physical, emotional and mental body we aim to build a global community with shared intentions so that we together can realign to the natural principles of life.
Ruff Inomhusgolf Helsingborg
Vi på RUFF vet att golf handlar om så mycket mer än bara spelet. Det som sker före, vid sidan om och efter rundan är minst lika viktigt. Gemensamt för alla våra anläggningar är att helhetsupplevelsen står i centrum. För oss är det självklart att lägga lika mycket vikt på bekvämligheterna, servicen och miljön som tekniken i våra TrackMan-simulatorer och kvaliteten i våra burar. Ta med din egen utrustning eller kom precis som du är. Här finns klubbor från framstående märken som Callaway och Titleist att låna helt kostnadsfritt. Under anläggningens öppettider är loungen alltid bemannad och här arbetar erfarna och kunniga golfare som mer än gärna står till tjänst under ditt besök. Vår golflounge är strategisk placerad i handelsomrdet Väla dit du enkelt tar dig med bil. Parkering hittar du direkt utanför anläggningen. Kom hit och umgås, häng snacka golf eller vässa svingen. RUFF är den självklara mötesplatsen för Helsingborgs golfälskare. Och är du medlem i Mölle Golfklubb har du särskilda förmåner – välkommen!
Tee Club Inomhusgolf Höganäs
Tee Club är en ny anläggning i Höganäs där du eller gruppen kan spela golf i simulator. Oavsett om du är inbiten golfspelare eller inte kommer du hit för att ha kul och ta en paus från vardagen. Så kom själv eller ta med dig nära och kära och upplev känslan av spela på välkända tävlingsbanor runt om i världen i en härlig miljö. Genom vårt nära samarbete med Mölle Golfklubb får klubbens medlemmar rabatt. Här bryr vi oss inte om dresscodes utan här vill vi mötas på ett avslappnat sätt och spela golf, umgås och fokusera på det goda i livet.
Vikentomater
Sedan 1996 ägs och drivs Vikentomater av Mats Olofsson, som då tog över föräldrarnas företag. Trots skeptiska branschkollegor bestämde han sig tidigt för att utveckla sortimentet som idag omfattar omkring hundra olika sorters tomater, från att tidigare endast ha odlat runda, röda ”standardsorter”. Mats har tillsammans med sin fru Susanne utvecklat företaget från ett rent odlingsföretag till ett uppskattat besöksmål. Gårdsbutiken och eventverksamheten har blivit mycket omtyckta och besökarna blir fler för varje år. Även Café och Bistro har utvecklats för varje år och numera har Vikentomater fullständiga rättigheter att servera alkohol. I september 2021 utsågs Vikentomater till Årets klimatbonde 2021. Motiveringen lyder: ” Vikentomater har funnits länge men aldrig lusten för att hela tiden bli bättre – både i produktionen och i sina produkter. Resurseffektivitet är genomgående i allt de gör. Vikentomater sprider matglädje genom sitt fokus på att få fram de bästa klimatcertifierade tomaterna, sina event med kockar, sociala medier, restaurangen och utformningen av butiken där tomaterna säljs som lösgodis. Vikentomater är klimatcertifierade och har också en certifiering IP Arbetsvillkor som en garant för att de är schyssta arbetsgivare.” Bakom utmärkelsen står Svenskt Sigill, WWF och organisationen Årets bonde.
Kullabergs Islandshästar
Under de höga bokarna strax intill Kullabergs vackra naturreservat bor familjen Barner/Carlsson och våra djur. Här arbetar Kristine Barner – diplomerad C-tränare, B-instruktör och domare – med vår islandshästverksamhet. Vi erbjuder träning, undervisning och uteritter i vacker natur på välutbildade pigga hästar för grupper och individer. Välkommen hit till vårt paradis och undersköna ritter på vårt vackra Kullaberg!
Keramiskt Center
I Höganäs Keramiks gamla fabrik, vid Höganäs Design Outlet, ligger centret för keramik i nordvästra Skåne. På mer än 900 kvm yta finns fräscha utställningshallar, galleri, försäljning och inte minst en helt ny keramisk verkstad. Verkstaden bjuder stora och små besökare på många upplevelser. Centret drivs av Stiftelsen Höganäs keramiska center, som har till uppgift att främja och bevara den keramiska tradition som finns i Sverige. Vi har skapat en samlingsplats, ett nationellt besöksmål och ett kunskapscentrum för keramik i alla dess former. Keramiskt center står med rötterna i den snart två hundra år gamla Keramikbygden men blickar framför allt framåt. Våra lokaler bildar ram för konst och konsthantverk av bästa märke, signerat av ett femtiotal aktuella lokala keramiker. Vi visar såväl exklusiv keramisk konst som vacker och praktisk brukskeramik. Allt är närtillverkat. Besökarna kan utifrån presentationen ge sig ut på en egen keramikrunda och besöka öppna verkstäder i nordvästra Skåne. Eller handla direkt hos oss. Under våren 2022 slogs Keramiskt centers verksamhet samman med Höganäs Museum och Konsthall, med en gemensam styrelse.
Höganäs Museum
Det grekiska ordet museum betyder en plats helgad åt de gudinnor som värnade inte bara konstarterna utan även vetenskaperna och det andliga skapandet.​ Höganäs Museum och Konsthalls grundidé är den pedagogiska folkbildningen. Att förvärva kunskap är inte detsamma som att plugga torra fakta. Men att själv upptäcka och uppleva något som berikar fantasin skapar inlevelse och förståelse för både det förflutna och samtiden. Museets verksamhet blir därmed en del av det liberala samhällets demokrati, bildning och individens frihet.​ Höganäs Museum startades 1924 av Fabriks- och Hantverksföreningen som avsatte 100 kronor för den nya verksamheten. Initiativtagare var Albin Hamberg som också blev museinämndens första ordförande.​ 1997 fördes verksamheterna över till en nybildad stiftelse. Lokalerna ägs av Höganäs kommun som också stöttar stiftelsen ekonomiskt. Idag bedriver Höganäs Museum och Konsthall en imponerande verksamhet.
Sofiero Slott
Sofiero är en park i ständig förändring. Njuta av färgglada blomstergator och härliga perennrabatter. Gå på upptäcksfärd och se utställningarna som förnyas varje år. Släpp loss på en konsert eller packa upp din matsäck i gröngräset om du inte vill äta en slottslund, ta en enkel måltid i vårt café eller en pizza i Orangeriet. I vår fina blomsterbutik kan du köpa med dig fantastiska exemplar hem. Sofiero är ett spännande utflyktsmål för alla barnfamiljer med aktiviteter för barn i alla åldrar. Våra stora gräsmattor bjuder in till lek och ravinerna är som en egen liten sagovärld, isolerad från världen. Upptäck labyrinten med sina höga häckar eller Lejonlabyrinten i sten, där ni kan klättra och läsa en fabel. Den mystiska sagoskogen är spännande att gå in i och missa inte vår helt nya lekplats. Sofieros historia börjar år 1864 när prins Oscar och hans hustru Sophia av Nassau besöker sundets pärla Helsingborg. Det unga paret förälskar sig i den vackra utsikten, de skogsklädda ravinerna och närheten till Danmark. De köper Skabelycke ett stycke norr om Helsingborg för att där bygga sitt sommarslott Sophie-Ro. Sommaren år 1866 kunde paret flytta in i sina drömmars sommarslott som då hade ett annorlunda utseende än idag. Slottet hade bland annat bara en våning. När Oscar blev kung, Oscar II, tio år senare genomgick slottet en omfattande renovering och fick det utseende det har idag. Oscar och Sophia spenderade många vackra somrar på Sofiero. År 1905 ger de bort sitt älskade Sofiero i bröllopsgåva till sonsonen Gustaf Adolf när han gifter sig med sin Margareta från England. En solig julidag drygt en månad efter bröllopet anländer Gustav Adolf och Margareta till Sofiero med häst och vagn genom en entré smyckad med eklöv och krönt med en kunglig krona. Den svenska och engelska flaggan vajade bland helsingborgarna som välkomnade slottets nya ägare.
Krapperup
Krapperup är ett gods på skånska västkusten som ligger tre mil norr om Helsingborg och strax söder om Kullaberg och Mölle. Det nuvarande slottet uppfördes vid mitten av 1500-talet och ligger omgivet av en vacker park som är öppen för allmänheten året runt. Sedan 1967 drivs Krapperup av en stiftelse med uppgift att bl.a stödja vetenskap och forskning. På stallområdet finns både en välbesökt konsthall och Krapperups Kaffestuga. Dessutom anordnas konserter och teateruppsättningar i våra enastående lokaler. Väl värt ett besök!
Höganäs Outlet
Här hittar du det mesta man kan önska av en outlet – kläder, keramik, glas, mat och mycket mycket mer!
Höganäs Bokhandel
En ort utan en personlig bokhandel är som ”kaffe utan mjölk”, ganska svart. I Höganäs högst personliga bokhandel hittar du det mesta och inte bara böcker – här finns t ex spel, kort, presentpapper och riktigt bra cappucino! Det som inte finns på hyllorna beställs snabbt hem. I butiken hittar du kunnig och engagerad personal med bred kunskap inom böcker, kontorsvaror med mera. Höganäs bokhandel är en Ugglan-bokhandel. Vi värnar om vår lokala prägel och är en aktiv del av Kullabygden.
Salthallarna Höganäs
Salthallarna är ett kluster av livsstilsbutiker, inredning samt ett unikt gastronomiskt kollektiv i form av flera restauranger, bageri och café. Dessutom anordnar vi en mängd evenemang, kanske något som passar just dig? ‍ Varmt välkommen!
Ost & Delibaren Höganäs
Välkommen till en riktig ostbutik i hjärtat av Höganäs. Vår passion för ost, delikatesser & vin gör att du alltid hittar något gott till vardag och fest. Hos oss hittar du små skånska pärlor men även storheter så som Brie de Meaux Dongé, Roquefort, Iberico Bellota m.fl. Här finns något för alla smaker och med mycket hög kvalitet! Du som kund har såklart alltid möjligheten att få provsmaka våra underbara ostar och delikatesser i butiken. Hos oss kan du även slinka in på ett gott glas vin, öl eller något gott alkoholfritt alternativ när du i mysig miljö äter en god bricka med ostar och läckra charkuterier, en god caprese eller något annat som kittlar smaklökarna. Så kom och njut hos oss på Ost & Delibaren – Varmt välkomna!

Greenfeepriser 2024

Välj vilken månad du är intresserad av att veta greenfee priset för.
Greenfee

Januari

Mån - Tors
Fre - Sön
400 kr
400 kr
Greenfee

Februari

Mån - Tors
Fre - Sön
400 kr
400 kr
Greenfee

Mars

Mån - Tors
Fre - Sön
400 kr
400 kr
Greenfee

April

Mån - Tors
Fre - Sön
500 kr
600 kr
Greenfee

Maj

Mån - Tors
Fre - Sön
600 kr
700 kr
Greenfee

Juni

Mån - Tors
Fre - Sön
700 kr
800 kr
Greenfee

Juli

Mån - Tors
Fre - Sön
800 kr
900 kr
Greenfee

Augusti

Mån - Tors
Fre - Sön
800 kr
900 kr
Greenfee

September

Mån - Tors
Fre - Sön
700 kr
800 kr
Greenfee

Oktober

Mån - Tors
Fre - Sön
600 kr
700 kr
Greenfee

November

Mån - Tors
Fre - Sön
500 kr
600 kr
Greenfee

December

Mån - Tors
Fre - Sön
400 kr
400 kr
Nedanstående priser avser ordinarie greenfee 18 hål för seniorer. Ordinarie greenfee för juniorer och studerande är 50% av priset. Välj vilken månad du är intresserad av att veta greenfeepriset för.

 • Gäst till medlemsrabatt är 30% på ordinarie greenfee. Medlemmen måste spela i samma boll.
 • Spel mer än 18 hål på samma dag 50% rabatt på ordinarie greenfee runda 2.
 • 30% rabatt på ordinarie greenfee 15.00 eller senare. Gäller ej i juli och augusti.
 • 50% rabatt på ordinarie greenfee 17.00 eller senare.
 • 30% rabatt på ordinarie greenfee om banan endast har vintergreener.
 • Rabatter kan ej kombineras

Vägen till Mölle

Cookie samtycke

Genom att klicka på "Acceptera kakor", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.