Vi erbjuder träning med en av Sveriges mest erfarna Pro

Johanna Pyk Jargård är en av Sveriges mest erfarna golfinstruktörer med 40 års erfarenhet av golfinstruktion. Johanna tränar allt från elitspelare till nybörjare, juniorer och seniorer.

Som tränare på Mölle golfklubb sedan 1985 år har hon lärt många att spela golf och tagit serielag från Div2 till SM silver.

Johanna är en kategori 5 Pro (högsta kategorin) i PGA:s stege och har flera specialutbildningar. Hon har fått diverse utmärkelser däribland PGA:s Guldmärke och Barbro Montgomerys SGF:s ledarskapspris.

Johanna gör spelet enkelt och ser alla elever som individer med sina individuella svingar. Hon gör det du är bra på bättre och hjälper till att utveckla de svaga sidorna. Hon ser samma glädje i att undervisa en nybörjare som en elitspelare, en knatte som en pensionär. Johanna är dessutom en erfaren klubbmakare och kan lätt se ifall du har rätt utrustning.

Johannas ordspråk ”Du behöver inte säga allt du vet men du måste veta allt du säger”.

Boka lektion

Boka temakurs

Halldór Karvel Bjarnarson

Halldór har 10 års golferfarenhet och är scratch-handicappare. Han är född och uppvuxen på Island där han startade sin golfkarriär. Halldór flyttade till Sverige 2012 och har tidigare erfarenhet av juniorträning.

Halldór började som assisterande pro på Mölle 2021 och blev omedelbart mycket populär bland våra medlemmar. Halldór genomförde sin TAU (Tränarassistentutbildning) hösten 2021 och detta i kombination med Halldórs tidigare pedagogikutbildning gör att Halldór har god förmåga att fånga elevernas intresse.

Halldór kommer arbeta både med juniorträning och  privatlektioner för juniorer och vuxna.

Som den golfnörd jag är, älskar jag att se utveckling. Jag ser fram emot att träffa er alla, ha det jätteskoj tillsammans och utveckla just din golf. / Halldór