Träning gör golfen roligare

Vissa spelar och tränar golf för att det är deras jobb men för de allra flesta går golf ut på att ha det så roligt som möjligt. Oavsett vilken nivå du befinner dig på har du roligare ute på golfbanan ju bättre det går. Träning handlar således om att skapa bästa möjliga förutsättningar för att kunna njuta så mycket som möjligt när du är ute och spelar. För många handlar även träning om att hitta svingen som gör att kroppen inte tar så mycket stryk. Skillnaden mellan rätt och fel förutsättningar kan vara helt avgörande för hur länge du kan hålla på med din favorithobby.

Mölles tränare är duktiga på att få dig att njuta ännu mer av din golf samt säkerställa att du inte sliter ut din kropp i förtid. Detta gäller såväl unga som gamla eller om du är nybörjare, medelgolfare eller elitspelare.

 

Våra tränare

Marcus Nilsson - Head Pro 
2023 är Marcus första säsong på Mölle. Marcus kommer närmast från Rya och dessförinnan Malmö Burlöv Golfklubb. 

Maila Marcus
073-572 19 52 

 

Johanna Pyk Jargård - Honuary Head Pro
Johanna har varit tränare på Mölle sedan 1985. Johanna är en kategori 5 Pro (högsta kategorin) i PGA:s stege och har flera specialutbildningar. Hon har fått diverse utmärkelser däribland PGA:s Guldmärke och Barbro Montgomerys SGF:s ledarskapspris.

Maila Johanna