Varmt välkommen till Mölle Golfklubb!

På Mölle Golfklubb strävar vi efter att leverera en unik helhetsupplevelse. Oavsett om du vill spela golf, träna eller ta lektioner, handla i shopen eller äta och dricka gott i restaurangen är vårt mål att ditt besök ska bli lyckat!

Hos oss finner du Kullagårdens Wärdshus, ett hotell och restaurang med god mat och trevlig atmosfär. Hotellet har 31 bäddar. Vår golfshop är välsorterad med utrustning för att göra din golfrunda både bättre och roligare. Dessutom har shopen ett stort urval av kläder och t ex honung från Kullaberg att ta hem som ett minne eller ge bort som present.

Banan
Många säger att "Mölle vill man spela minst en gång per år" och de som besöker oss för första gången säger sig bli bländade av den vackra naturen, det unika läget, den välskötta banan och den gemytliga stämningen.

Banan mäter 5 292 meter från gul och 4 617 meter från röd tee. Den är således inte så lång och antalet bunkrar är lätträknade. Utmaningen är kuperade fairways i kombination med förhållandevis små och ondulerade greener som gör att även den bästa golfaren kan få sig en tuff match på vår unika golfbana.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!