Prova på Curling!

För många av oss golfare är vintern en väntan på att nästa säsong skall komma igång och ibland är det långt till våren. Varför då inte prova på att ha en vintersport som komplement till golfen och dessutom vara ett sätt att umgås med klubbkompisar?

Curling är ju bekant för oss alla - men många av oss kanske inte har spelat själva.
I samarbete med Helsingborgs Curlingklubb erbjuder vi nu instruktörsledd prova-på curling vid två tillfällen under januari och februari.

Ta chansen att testa något nytt, eller för dig som redan har hållit i kvast och sten – se hur du kan bli ännu bättre. Och framför allt – det blir ett utmärkt tillfälle att träffa glada golfvänner från Mölle GK!

Den 23 januari och den 27 februari, båda gångerna mellan 13.30 – 15.30 har du möjlighet att på Helsingborgs Curlingklubb lära dig mer om denna spännande lagsport.

Vi lär oss bl.a. om att sätta en skotte eller en gard, hur man stjäl poäng, vad en chap är och hur man får till rätt curl.

Pris per person är endast 200 kr och då ingår allt nödvändig utrustning samt instruktör.

Vi bjuder de första tre som anmäler sig på avgiften!

Inbjudan gäller givetvis även för nära och bekanta som du kanske vill skall följa med.

Anmälan görs till info@mollegk.se  senast 10 dagar i förväg.

Vi hoppas att du tar chansen att ses och ser fram emot att träffas!

1. Ange i din anmälan om du även skulle vara intresserad av att ta en pizza (eller annan mat förstås) på Krukmakeriet på vägen hem, så ordnar vi med bordsbokning!