Herrkommittén

• Thomas Lidén, Ordförande och kommitténs ekonomiansvarige
  • Karl-Axel Barkentin
  • Petter Jonsson
  • Thomas Ek (tills vidare)

Vill du vara med eller har frågor och synpunkter? Mejla oss på mgk.herrkomm@gmail.com.

Herrkommittén informerar

Onsdagsgolfen

Fr.o.m den 8 September kommer herrarnas onsdags golf inte ha någon föranmälning utan det är samling 07.45 i restaurangen för lottning av starttider, första start är 08.00.

Detta innebär att det inte skall vara någon betalning via swich utan kontant på plats.

I år kommer det att införas en Order of Merit på Onsdagsgolfen mellan 15 juni till 15 augusti. Reglerna för denna är minst 4 tävlingar och sedan räknas de 4 bästa. Även Eclectic kommer att genomföras från 15 juni till sista tävling för säsongen.

Olles Gubbar

Vi deltar i även år i Olles Gubbar, laget består av 8 spelare, över 60 år och med ett hcp över 16. Vill du vara med så kontakta Thomas Lidén som är lagledare via mail till mgk.herrkomm@gmail.com.

Nedan hittar du spelprogrammet för Olles Gubbar.

Skånes Golfförbunds Seriespel

Skånes Golfförbunds seriespel utgår i år på grund av pandemin.

Klubbmatch mellan Mölle och St. Arild

Torsdag den 12 Augusti avgjordes klubbmatchen mellan Mölle och Arild.

En spännande tävling där Lars-Erik Johansson Mölle blev segrare i A-klassen på 64 slag, samma antal slag som Sverker Ingvarsson S:t Arild hade i B-klassen.