SERIESPEL

DAMERNAS SERIESPEL 2021

SERIESPELEN startar igång från den 1 juni!

Uttagning: Cirka två veckor innan speldagen skickas mail ut till berörda. Ambitionen är att välja ut de spelare, som då har den bästa spelformen.  Uttagningarna grundar sig på uppvisade spelresultat från tävlingar på onsdags- och torsdagsgolfen, klubbtävlingar eller andra tävlingar/rundor i nära anslutning till speltillfället. Lagen väljs ut senast en vecka före speltillfället.

För att underlätta uttagningarna meddelar du lagledaren i god tid, om du inte kan delta ett specifikt speldatum. I annat fall ingår du i gruppen för uttagning.

SKÅNESERIEN

Mölle deltar med ett lag i Kategori 1 och ett lag i Kategori 2 Varje lag består av 4 spelare per tillfälle. Skåneserien spelas vid fyra tillfällen per kategori. De tre bästa bruttoresultaten räknas för varje tillfälle. Nettoresultaten utgör lagets totala resultat.

Skåneserien Kategori 1, (0-20,4 Hcp). A-klassen spelar slagspelLagledare A-klassen: Gunilla Larsson: 0705 25 78 37

Omgång 1: Åkagården GK
Omgång 2: Mölle GK
Omgång 3: Bjäre GK
Omgång 4: Rya GK

SLUTRESULTAT: Mölles damer placerade sig på 7:e plats! Väl Kämpat!

Skåneserien Kategori 2, (20,5- 26,4 Hcp). B-klassen spelar slaggolfLagledare B-klassen: Eva Hedin: 0733 46 15 95

Omgång 1: Båstad GK
Omgång 2: Åkagården GK
Omgång 3: Hässlegården GK
Omgång 4: Allerum GK

SLUTRESULTAT: Mölle placerade sig på 5:e plats! Efter en tuff start avancerade Mölle till en 5:e plats! Strålande kämpat!

D 50 och D 60

Mölle deltar med ett lag i D 50 och ett lag i D 60. Varje lag består av tre spelare per tillfälle. D 50 och D 60 spelas vid tre tillfällen. De två bästa bruttoresultaten räknas för varje tillfälle. Bruttoresultaten utgör lagets totala resultat.

Grundprincipen är att damer under 60 år deltar i D 50 och damer 60 år eller äldre spelar i D 60. Du kan inte spela i både D 50 och D 60. Det är inte möjligt att byta till exempel från D 50 till D 60.

D 50 Div 2

Lagledare: Johanna Pyk-Jargård: 0708 34 75 14

Omgång 1: Boksogen GK
Omgång 2: Allerum GK
Omgång 3: Barsebäck GK

SLUTRESULTAT: Ett stort GRATTIS  till 3:e platsen! Utmärkt spelat!

Div 60 Div 2

Lagledare: Gunilla Larsson: 0705 25 78 37

Omgång 1: Kävlinge GK
Omgång 2:Romeleåsen GK
Omgång 3: Mölle GK

SLUTRESULTAT: Det blev en tuff start för Mölles damer som till slut avancerade till en 6:e plats! Bra och tålmodigt kämpat!

Foursome hcp div 1
Mölle deltar med ett lag per tillfälle. Laget består av två spelare från A- klassen och två spelare från B-klassen. Foursome spelas vid tre tillfällen. Lagens sammanlagda nettoresultat utgör lagresultat i spelomgången.

Lagledare: Gunilla Larsson: 0705 25 78 37 och Eva Hedin: 0733 46 15 95

Omgång 1: Vasatorp GK
Omgång 2: Skyrup GK
Omgång 3: Kristianstad GK

SLUTRESULTAT: Tuff start för Mölles damer, som avancerade till en 6:e plats! Bra och tålmodigt kämpat!