SENIORKOMMITTÉN
DAMER & HERRAR

Seniorgolfen 2019

Seniorkommittén består av Gunilla Larsson, Elisabeth Hallberg och Eva Hedin från Damsektionen och Thomas Ek, Carl-Åke Persson och Per Thorn från Herrsektionen. Vi har tillsammans planerat 2019 års golfprogram, som innehåller seniorkommitténs gemensamma tävlingar och utflykter samt Damsektionens och Herrsektionens specifika tävlingar.

Seniorkommittés ambition är att utveckla seniorgolfen för damer och herrar. Förra året prövade vi oss fram med olika upplägg för onsdagsgolfen. Efter att ha sammanfattat förra årets erfarenheter och synpunkter kommer onsdsgsgolfen att företrädesvis spelas damer och herrar var för sig.

Seniorkommitténs Golfprogram 2019 innehåller de gemensamma aktiviteterna för både damer och herrar.

• Onsdagsgolf för herrar och damer var för sig

• Torsdagsgolf för damer

• Gemensamma tävlingar

• Gemensamma utflykter till andra klubbar

Onsdagsgolfens starttider: Kl 8.00 - 10.00 (vid behov under högsäsong till10.30). Herrarna startar från kl 8.00. Damerna startar från ca kl 9.00. ( vid högt deltagande ca kl 9.30)

Torsdagsgolfen Damer starttid: Samlas kl 16.00 med första start kl 16.30.

Startavgiften är 30 kr, varav hälften går till priser och andra hälften delfinansierar diverse särskilda aktiviteter under året.

Anmälan i GIT tillämpas. Till onsdagsgolfen kan anmälan göras senast till kl 10 på tisdagen i samma vecka. Ange damklass eller herrklass. Till torsdagsgolfen kan anmälan göras senast till kl 12 på onsdagen i samma vecka. Ange tidig eller sen start. Prisutdelning sker efter varje tävling.

Uppstart för Torsdagsgolfen för Damer!

Nytt är att damkommittén kommer att i år ha hand om Damernas Torsdagsgolf.

• Uppstarten är Torsdagen den 25 april.

Anmälan i GIT.

En fantastisk uppstart av seniorernas Onsdagsgolf!

44 entusiatiska damer och herrar samlades på Mölle onsdagen den 17 april och spelade spelade 4-manna scramble mixed fördelat på 11 lag i strålande solsken och med något friska och kyliga vindar. Därefter avnjöts en underbar påskbuffé i värdshusets restaurang, där stämningen var på topp med mycket prat och många härliga skratt!

Seniorkommittén bjuder in Damer och Herrar

Måndagen den 6 maj på Utflykt till Söderåsens GK.

Priser: Greenfee 280kr + tävlingsavgift 30kr. Lunch 100kr. Vagn 50 kr. Golfbil 350 kr( 250 kr m läkarintyg). Obs! Kontakta Söderåsen i god tid för hyra av golfbil!

Vi spelar lagtävling. Kanonstart kl 9.00. Obs! Kom i god tid.

Anmälan görs via GIT – senast 1 maj kl 16:00. Max 40 deltagare

Damernas Vårutflykt till Araslövs Golfklubb den 20 - 21 maj.

Begränsat antal platser. Först i kvarn! Mer information klicka på Damernas sida!