SENIORKOMMITTÉN
DAMER & HERRAR

Seniorgolfen 2019

Seniorkommittén består av Gunilla Larsson, Elisabeth Hallberg och Eva Hedin från Damsektionen och Thomas Ek, Carl-Åke Persson och Per Thorn från Herrsektionen.

Seniorkommittés ambition är att utveckla seniorgolfen för damer och herrar. Förra året prövade vi oss fram med olika upplägg för onsdagsgolfen. Efter att ha sammanfattat förra årets erfarenheter och synpunkter kommer onsdsgsgolfen att företrädesvis spelas damer och herrar var för sig.

Seniorkommitténs Golfprogram 2019 innehåller de gemensamma aktiviteterna för både damer och herrar.  Onsdagsgolf för herrar och damer var för sig, Damernas Torsdagsgolf, Gemensamma tävlingar, Gemensamma utflykter till andra klubbar.

Herrarnas onsdagsgolf kommer att upphöra med GIT- anmälan fr o m onsdagen den 21 augusti.
Vad innebär detta rent praktiskt?
Detta innebär att ni istället träffas i klubbrummet för lite umgänge innan lottningen så som vi normalt gör under höst, vinter och vår. Startavgiften är 30kr. Lottning sker i klubbrummet kl 07:45 och första start är kl 08:00.
KOM I GOD TID!
Övriga aktiviteter såsom utflykter, banbyte, speciella tävlingar enligt seniorernas golfprogram och klubbmatch mot St. Arild samt seniorernas avslutningstävling och herrarnas julfest ska även i fortsättningen anmälas i GIT.

Damernas onsdagsgolf startar från ca kl 9.00. Torsdagsgolfen Damer: första start kl 16.30. Du anmäler dig i GIT till Onsdagsgolfen senast till kl 10.00 på tisdagen i samma vecka och till Torsdagsgolfen senast till kl 14.00 på onsdagen i samma vecka. Ange tidig eller sen start. Startavgiften är 40 kr, som finansierar priser och delfinansierar olika aktiviteter under året. Prisutdelning sker efter varje tävling.

Aktuellt

• Eclectic: Herrarnas första speldag är onsdagen den 19 juni. Damernas första speldag är torsdagen den 13 juni. Eclectic pågår under juni till och med augusti.

HERRARNAS MATCH MOT S:T ARILD 13 AUGUSTI

TISDAGEN DEN 13 AUGUSTI MÖTS MÖLLE OCH S:T ARILD

I DEN ÅRLIGA KLUBBMATCHEN, SPELAS PÅ ST:ARILD

ANMÄLAN GÖRS VIA GIT -  SENAST DEN 9 AUG. KL. 12.00. KANONSTART KL. 9.30

MAX 10 BOLLAR (40 DELTAGARE)

INGEN GREENFEE

TÄVLINGSAVGIFT TILLKOMMER

Damernas Höstutflykt till Skyrups Golfklubb den 9- 10 september

Mer information se damernas sida!

Damernas Utflykt UT I DET BLÅ måndagen den 16 september!

Mer information på Seniorkommitténs damsida!