SENIORKOMMITTÉN
DAMER & HERRAR

Seniorgolfen 2019

Seniorkommittén består av Gunilla Larsson, Elisabeth Hallberg och Eva Hedin från Damsektionen och Thomas Ek, Carl-Åke Persson och Per Thorn från Herrsektionen.

Seniorkommittés ambition är att utveckla seniorgolfen för damer och herrar. Förra året prövade vi oss fram med olika upplägg för onsdagsgolfen. Efter att ha sammanfattat förra årets erfarenheter och synpunkter kommer onsdsgsgolfen att företrädesvis spelas damer och herrar var för sig.

Seniorkommitténs Golfprogram 2019 innehåller de gemensamma aktiviteterna för både damer och herrar.  Onsdagsgolf för herrar och damer var för sig, Damernas Torsdagsgolf, Gemensamma tävlingar, Gemensamma utflykter till andra klubbar.

Starttider: Herrarna startar från kl 8.00. Damerna startar från ca kl 9.00. ( vid högt deltagande ca kl 9.30). Torsdagsgolfen Damer: första start kl 16.30.

Anmälan i GIT tillämpas. Onsdagsgolfen kan anmälan göras senast till kl 10.00 på tisdagen i samma vecka. Ange damklass eller herrklass. Torsdagsgolfen kan anmälan göras senast till kl 14.00 på onsdagen i samma vecka. Ange tidig eller sen start.

Startavgiften finansierar priser och delfinansierar olika aktiviteter under året. Herrarna 30 kr. Damerna 40 kr. Prisutdelning sker efter varje tävling.

Aktuellt

• Eclectic: Herrarnas första speldag är onsdagen den 19 juni. Damernas första speldag är torsdagen den 13 juni. Eclectic pågår under juni till och med augusti.

• Barncancerfonden onsdagen den 17 juli. Anmäl dig i GIT senast tisdagen den 16 juli kl 10.00. Ingen startavgift utan pengar samlas in till barncancerforskningen.

• Damernas Torsdagsgolf spelas 18 juli. Anmäl dig i GIT senast onsdagen kl 14.00 i samma vecka.

• Ingen onsdagsgolf i Mölleveckan.

helsingör.jpg

SENIORGOLF PÅ ÄNGELHOLMS GK

Onsdagen den 31 juli byter vi banan med Ängelsholms GK

Anmälan görs via GIT - senast måndagen den 29/7 kl 10.00.

Max 48 deltagare. Ingen greenfee. Startavgift 30 kr.

Kanonstart kl 09.00.

Utflykt till Bjäre Golfklubb måndagen den 5 augusti

Lagtävling. Lottning på plats. Max 40 deltagare. Obs! Kom i god tid.

Greenfee: 350 kr inklusive vagn och polett. Tävlingsavgift: 30 kr. Lunch: 110 kr
Obs!
Vid hyra av golfbil hör av dig till Bjäre GK i god tid innan.

Anmälan senast onsdagen den 31 juli kl 16.00 i GIT samt ange där om du vill äta.

Kontaktperson: Per Thorn per mob  0709 53 42 40 eller via mail perthorn@telia.com och Carl-Åke Persson per mob 0722 20 52 53 eller cwp52@hotmail

Damernas Höstutflykt till Skyrups Golfklubb den 9- 10 september

Mer information se damernas sida!