SENIORKOMMITTÉN
DAMER & HERRAR

 
AVSLUTNINGSTÄVLINGEN 26 SEPTEMBER!

Ändrad tid för samling kl 9.00!!!!!!

Gemensam start kl 9.30!!!!!!!


Måndagen den 24 september UTFLYKT till Höganäs GK

till en kostnad av 250 kr/person för greenfee, fika med fralla efter hål 9 samt korv med bröd efter hål 18.

Första start är kl 9.00. Vi samlas i god tid innan!

OBS! Anmälan kan bara göras på anmälningslistan , som finns på anslagstavlan intill kansliet.

 Har du frågor kontakta Lena Jörgensen på 0708 34 75 20 eller maila till lena.maria.jorgensen@gmail.com   


Seniorgolfen 2018

Herr- och damkommittéerna har i år gått samman till en gemensam kommitté, Seniorkommittén. Vi som har åtagit oss att leda seniorgolfen 2018 är Gunilla Larsson, Lena Jörgensen, Elisabeth Hallberg, Kurre Anderzohn, Thomas Ek och Jan Olofsson. Planeringen bygger på kommittéernas tidigare verksamheter och har vävts samman till en verksamhetsplan och ett gemensamt golfprogram för 2018. 

Seniorkommittés ambition är att utveckla seniorgolfen, där herrar och damer har mer utbyte med varandra. Det här tycker vi stämmer väl överens med Golfförbundets ambitioner i deras satsning på Vision 50 - 50. Vid uppstarten i april lovade vi att göra en utvärdering av säsongen efter hand. Vi har fått både positiva och negativa synpunkter. Vi har lyssnat, diskuterat och har övergått från mixade bollar till bollar damer/herrar som startar från rött tre,  respektive herrar.som startar från gult tee.

Seniorkommitténs Golfprogram 2018 innehåller de gemensamma aktiviteterna för både damer och herrar.  

  • Onsdagsgolf.

  • Gemensamma tävlingar

  • Gemensamma utflykter till andra klubbar

Onsdagsgolfens startider: Kl 8.30 - 11.00 

Startavgiften är 30 kr varav hälften går till priser och andra hälften delfinansierar diverse särskilda aktiviteter under året. 

Anmälan i GIT tillämpas och kan göras senast fram till kl 10 på tisdagen i samma vecka. Vid anmälan anger du från vilket tee, rött eller gult, du vill spela. Vi spelar således dambollar och herrbollar.

Efteranmälan kan göras till kansliet till reservplats, som "aktiveras" vid återbud alternativt ledig plats i startlistan (fulla bollar). Resultaten fördelas i en damklass och en herrklass. Prisutdelning sker efter varje tävling. 


Seniorernas uppstart

Onsdagen den 25 april spelade 35 scramble i seniorernas uppstart. Vädret var omväxlande med lite regn.  Banan var i strålande skick med utmärkta greener och fairways. Stort tack till banpersonalen! Avslutning med gemensam lunch på Kullagårdens värdshus och prisutdelning.

IMG_1256.JPG
 De glada vinnarna Bengt Kollberg,Thomas Ek och Sven Hedberg, som tog emot förstapriset.

De glada vinnarna Bengt Kollberg,Thomas Ek och Sven Hedberg, som tog emot förstapriset.