SENIORKOMMITTÉN
DAMER & HERRAR

AKTUELLT Damer

Damernas säsongsavslutning är flyttad till torsdagen den 29 november kl 13.00. Mer information klicka på bilden ovan Damer!

AKTUELLT

Seniorernas onsdagsgolf från oktober och framåt!!!

Herrarna samlas kl 8.15. Lottning av bollarna med första start kl 08.30.

Damerna samlas kl 09.30. Lottning av bollarna med första start kl 10.00

Seniorgolfen 2018

Herr- och damkommittéerna har i år gått samman till en gemensam kommitté, Seniorkommittén. Vi som har åtagit oss att leda seniorgolfen 2018 är Gunilla Larsson, Lena Jörgensen, Elisabeth Hallberg, Kurre Anderzohn, Thomas Ek och Jan Olofsson. Planeringen bygger på kommittéernas tidigare verksamheter och har vävts samman till en verksamhetsplan och ett gemensamt golfprogram för 2018.

Seniorkommittés ambition är att utveckla seniorgolfen, där herrar och damer har mer utbyte med varandra. Det här tycker vi stämmer väl överens med Golfförbundets ambitioner i deras satsning på Vision 50 - 50. Vid uppstarten i april lovade vi att göra en utvärdering av säsongen efter hand. Vi har fått både positiva och negativa synpunkter. Vi har lyssnat, diskuterat och har övergått från mixade bollar till bollar damer/herrar som startar från rött tre,  respektive herrar.som startar från gult tee.

Seniorkommitténs Golfprogram 2018 innehåller de gemensamma aktiviteterna för både damer och herrar.

• Onsdagsgolf.

• Gemensamma tävlingar

• Gemensamma utflykter till andra klubbar

Onsdagsgolfens startider: Kl 8.30 - 11.00

Startavgiften är 30 kr varav hälften går till priser och andra hälften delfinansierar diverse särskilda aktiviteter under året.

Anmälan i GIT tillämpas och kan göras senast fram till kl 10 på tisdagen i samma vecka. Vid anmälan anger du från vilket tee, rött eller gult, du vill spela. Vi spelar således dambollar och herrbollar.

Efteranmälan kan göras till kansliet till reservplats, som "aktiveras" vid återbud alternativt ledig plats i startlistan (fulla bollar). Resultaten fördelas i en damklass och en herrklass. Prisutdelning sker efter varje tävling.

Avslutningstävlingen onsdagen den 26 september

spelades Irish greensome i kraftig blåst med stormbyar och inslag av regn! Det var 18 entusiastiska golfare som utmanade sig och trotsade vädret!!!

Avslutades med gemensam lunch och prisutdelning för dagens tävling. Laget Jan-Olof Wikstrand och Lena Jörgensen kom på första plats. Anna-Karin Hallner vann Eclectic för Damer med det bästa nettoresultatet 64,0. Peter Svensson vann Eclectic för Herrar med bästa nettoresultatet 59,0! Ett stort Grattis!

Måndagen den 24 september spelades säsongens sista UTFLYKT på Höganäs GK.

Det var ett 20-tal golfare som spelade lagtävling i blåst och regn med inslag av hagelskurar!!! Avslutades med prisutdelning till kaffe och korv med bröd! Mycket uppskattad av alla!

Seniorernas uppstart

Onsdagen den 25 april spelade 35 scramble i seniorernas uppstart. Vädret var omväxlande med lite regn.  Banan var i strålande skick med utmärkta greener och fairways. Stort tack till banpersonalen! Avslutning med gemensam lunch på Kullagårdens värdshus och prisutdelning.

IMG_1256.JPG
 De glada vinnarna Bengt Kollberg,Thomas Ek och Sven Hedberg, som tog emot förstapriset.