SENIORKOMMITTÉN
DAMER & HERRAR

Seniorgolfen 2019

Seniorkommittén består av Gunilla Larsson, Elisabeth Hallberg och Eva Hedin från Damsektionen och Thomas Ek, Carl-Åke Persson och Per Thorn från Herrsektionen.

Seniorkommittés ambition är att utveckla seniorgolfen för damer och herrar. Förra året prövade vi oss fram med olika upplägg för onsdagsgolfen. Efter att ha sammanfattat förra årets erfarenheter och synpunkter kommer onsdsgsgolfen att företrädesvis spelas damer och herrar var för sig.

Seniorkommitténs Golfprogram 2019 innehåller de gemensamma aktiviteterna för både damer och herrar.  Onsdagsgolf för herrar och damer var för sig, Damernas Torsdagsgolf, Gemensamma tävlingar, Gemensamma utflykter till andra klubbar.

Herrarnas onsdagsgolf kommer att upphöra med GIT- anmälan fr o m onsdagen den 21 augusti.
Vad innebär detta rent praktiskt?
Detta innebär att ni istället träffas i klubbrummet för lite umgänge innan lottningen så som vi normalt gör under höst, vinter och vår. Startavgiften är 30kr. Lottning sker i klubbrummet kl 07:45 och första start är kl 08:00.
KOM I GOD TID!

Herrarnas klubbmatch mot St. Arild och julfest ska anmälas i GIT.

Damernas onsdagsgolf startar från ca kl 9.00. Torsdagsgolfen Damer: första start kl 16.30. Du anmäler dig i GIT till Onsdagsgolfen senast till kl 10.00 på tisdagen i samma vecka och till Torsdagsgolfen senast till kl 14.00 på onsdagen i samma vecka. Ange tidig eller sen start. Startavgiften är 40 kr, som finansierar priser och delfinansierar olika aktiviteter under året. Prisutdelning sker efter varje tävling.

Seniorkommitténs gemensamma aktiviteter

såsom utflykter, banbyte, speciella tävlingar samt avslutningstävling enligt seniorernas golfprogram ska även i fortsättningen anmälas i GIT.

Seniorernas säsongsavslutning

för damer och herrar är flyttad till onsdagen den 2 oktober. Vi spelar lagspel med kanonstart kl 09.00. Därefter äter vi en gemensam lunch på värdshuset. Anmälan i GIT.

Prisutdelning av årets Eclectic för Damer och Herrar!

Varmt välkomna!

Seniorernas onsdagsgolf spelas den 25 som vanligt, eftersom seniorernas avslutning för Damer och Herrar har flyttas fram till onsdagen den 2 oktober.

Avslutningstävling för seriespelsdeltagare söndagen den 6 oktober!

Trevlig tävling för både dam- och herrlagsdeltagare. Tävlingen körs med kanonstart kl 08:00.
Vi har gemensam fika i värdshuset efter spelet, därefter kör vi prisutdelning.
Har du frågor om dagen? Kontakta tävlingsledarna Jan Olofsson och Elisabeth Hallberg.
Anmälningstiden går ut torsdagen den 3 oktober kl 10:00. Varmt välkomna med er anmälan via MinGolf!

Damernas Utflykt UT I DET BLÅ måndagen den 16 september!

Mer information på Seniorkommitténs damsida!