Våra tränare

Johanna Pyk-Jargård

Head PRO

Jag har varit Pro på Mölle Golfklubb i över 35 år och kan inte tänka mig en bättre arbetsplats. Vilken lycka att få köra golfbilen genom grönskande bokskog upp till en härlig dag på Sveriges Vackraste Golf!

Under min tid på klubben har jag bland annat tagit klubbens medlemmar och lag från Division 3 till topp-placeringar i elitserien och lett all juniorträning med roliga minnen och fina resultat.

Min tränarnivå är kategori M5 i PGA:s klassificeringssystem, den högsta kategori man kan erhålla, och jag har fått flera mycket fina utmärkelser såsom PGA:s Guldmärke och Barbro Montgomery SGF:s ledarskapspris.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare, eller en erfaren spelare som vill förbättra din sving, slå längre eller vässa ditt närspel. Hör av dig till mig så går vi igenom vad som passar just dig.

Vill du boka LEKTION hos mig gör du det här

Vill du boka in dig på någon av mina KURSER gör du det här

Jag heter Halldór Karvel Bjarnason och är en 22-årig Isländsk golfnörd. Under säsongen 2021 jobbar jag med Johanna som andre tränare och älskar verkligen mitt jobb!

Jag har spelat golf i ungefär 10 år och har 0 i handicap. Jag är född och uppvuxen på Island men flyttade till Sverige med min familj 2012.

Utöver golfen pluggar jag musik, med klassisk gitarr som mitt huvudinstrument. Jag har haft äran att jobba som juniortränare på Lerbergets golfklubb vid flera tillfällen, och har även erbjudit träning för vuxna.

Boka LEKTION med mig gör du här

Som den golfnörd jag är, älskar jag att se utveckling. Jag ser fram emot att träffa er alla, ha det jätteskoj tillsammans och utveckla just din golf!