Träna hos oss

Vi erbjuder träning med en av Sveriges mest erfarna Pro

Vill du förbättra din golf? Sänka ditt handicap? Gå på ditt handicap? Eller är du kanske nybörjare som är sugen på att se om golf är sporten för dig?

Då har du kommit rätt! Vi erbjuder en rad av olika utbildningar och träningsmöjlighetr, både i grupp och individuellt.

Vår Head Pro Johanna Pyk-Jargård är mycket välutbildad. Hon har kategori M5 i PGA:s utbildningsstege i kombination med över 35 års erfarenhet av golfundervisning.

Johanna ansvarar för klubbens serielags- och juniorträning, juniorläger och arrangerar uppskattade regelvandringar med mera.

Boka LEKTION hos Johanna direkt via denna länk LEKTION MED JOHANNA

Boka KURSER hos Johanna direkt via denna länk JOHANNAS KURSER

Möt vår andre tränare

Jag heter Halldór Karvel Bjarnason och är en 22-årig Isländsk golfnörd. Under säsongen 2021 jobbar jag med Johanna som andre tränare och älskar verkligen mitt jobb!

Jag har spelat golf i ungefär 10 år och har 0 i handicap. Jag är född och uppvuxen på Island men flyttade till Sverige med min familj 2012.

Utöver golfen pluggar jag musik, med klassisk gitarr som mitt huvudinstrument. Jag har haft äran att jobba som juniortränare på Lerbergets golfklubb vid flera tillfällen, och har även erbjudit träning för vuxna.

Boka LEKTION med Halldór gör du GENOM ATT KLICKA HÄR

Som den golfnörd jag är, älskar jag att se utveckling. Jag ser fram emot att träffa er alla, ha det jätteskoj tillsammans och utveckla just din golf!

Lite gott, nyttigt och blandat

Familjegolf!

Fredagen den 6 augusti ordnar vi en eftermiddag för alla juniorer och föräldrar som vill spela på banan tillsammans. Även knattar får vara med och för de riktigt små kommer vi ha en klass som spelar 5 hål.

Alla juniorer som varit med i träningen får vara med helst tillsammans med en förälder. Men har ni ingen förälder som spelar ska det nog ordna sig ändå. Har du inte varit med i träningen men vill vara med och spela går det om du har grönt kort eller handicap. Vi kommer att spela nio hål och därefter kommer vi att äta en dagens för den vuxna och en juniorburgare för de unga på Kullagårdens Wärdshus.

Mer info hittar du i dokumentet, och familjen anmäler du här: ANMÄLAN FAMILJEGOLF

Närspelskurs!

Lördag 7 augusti kl 9:00 - 12:00 går vi igenom alla slag inom 50 meter - Pitch, Putt, Chip, Bunker.

Klicka in i dokumentet nedan för mer info. Anmäler dig gör du här: ANMÄLAN NÄRSPELSKURS

Kurs i Långa Slag!

Söndag 8 augusti kl 13:00 - 14:30 går vi igenom hur du förbättrar dina slag med metal woods, hybrider och driver.

Anmäler dig gör du här: ANMÄLAN KURS I LÅNGA SLAG

Bli en bättre golfspelare genom att gå med i "the18club"

Träningskonceptet är enkelt - du tränar på klubben varje vecka och din tränare ser till att du utvecklas åt rätt håll.

Vårt avtal med The 18 Club ger plats till många medlemmar att ansluta sig - ju fler desto bättre! Antalet träningstillfällen beror på hur många medlemmar som ansluter sig och beräknas enligt följande: 1,5 träningspass per anmäld deltagare - exempelvis 50 deltagare ger 75 träningspass.

Träningskoncept bygger på att du tränar under hela året på alla delar av golfspelet.

Visst är det bra med en intensivkurs där man förbättrar delar av golfspelet men utan kontinuerlig uppföljning faller man snabbt tillbaka till gamla vanor igen.

Anslut dig till The 18 Club's  träningskoncept så kommer du garanterat bli mer aktiv och utveckla ditt golfspel. Kostnaden är 1.695 kronor för 2021.

Läs mer genom att klicka här på THE18CLUB'S HEMSIDA