Varmt Välkommen till Mölle Golfklubb!

Vi ser fram emot att få välkomna dig som gäst till oss på Mölle Golfklubb!

På Mölle Golfklubb strävar vi efter att leverera en unik helhetsupplevelse. Oavsett om du vill spela golf, träna eller ta lektioner, handla i shopen eller äta och dricka gott i restaurangen är vårt mål att ditt besök ska bli lyckat!

Vår anläggning erbjuder en utmanade bana i sagolikt vacker natur.

Hos oss finner du Kullagårdens Wärdshus, en restaurang med god husmanskost och trevlig atmosfär. Vår golfshop är välsorterad med utrustning för att göra din golfrunda både bättre och roligare. Dessutom har shopen ett stort urval av kläder och t ex honung från Kullaberg att ta hem som ett minne eller ge bort som present.

Vill du utveckla din golf kan vi leverera den utbildning du behöver genom vår PGA-utbildade Head Pro Johanna, som har högsta nivån från PGAs tränarutbildning.

Vår Bana

Varje år gästas vår bana av över 10 000 gäster.

Många säger att "Mölle vill man ju spela minst en gång per år" och de som besöker oss för första gången säger sig bli bländade av den vackra naturen, det otroliga läget, den trevliga och välskötta banan och den gemytliga stämningen.

Banan mäter 5 292 meter från gul tee och 4 617 meter från röd. Svårigheten med kuperade fairways i kombination med förhållandevis små och ondulerade greener gör att även den bästa golfaren kan få sig en utmaning på vår golfbana.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL SVERIGES VACKRASTE GOLF!