Herrkommittén

• Thomas Lidén, Ordförande och kommitténs ekonomiansvarige
  • Karl-Axel Barkentin
  • Petter Jonsson
  • Thomas Ek (tills vidare)

Vill du vara med eller har frågor och synpunkter? Mejla oss på mgk.herrkomm@gmail.com.

Herrkommittén informerar

Onsdagsgolfen

I och med att klubben nu tillåter organiserade aktiviteter så har Onsdagsgolfen återupptagits.

Anmälan till denna görs via en inbetalning på 30 kr via swish till 0762884884 senast kl. 16.00 på tisdagen.

Startlista skapas och finns under Min Golf senast kl. 18.00 och din starttid får du via ett mail från GIT-systemet.

I år kommer det att införas en Order of Merit på Onsdagsgolfen mellan 15 juni till 15 augusti. Reglerna för denna är minst 4 tävlingar och sedan räknas de 4 bästa. Även Eclectic kommer att genomföras från 15 juni till sista tävling för säsongen.

Olles Gubbar

Vi deltar i även år i Olles Gubbar, laget består av 8 spelare, över 60 år och med ett hcp över 16. Vill du vara med så kontakta Thomas Lidén som är lagledare via mail till mgk.herrkomm@gmail.com.

Nedan hittar du spelprogrammet för Olles Gubbar.

Skånes Golfförbunds Seriespel

Skånes Golfförbunds seriespel utgår i år på grund av pandemin.