Vill du bli medlem i Sveriges Vackraste Golf? Välkommen!

Vi är en klubb med stolta anor, härlig social samvaro och hög mysfaktor i en vidunderlig miljö!

Vår klubb ligger i en av Europas vackraste naturreservat med havsutsikt från alla hål. Att spela Mölle är sagolikt - en upplevelse utöver det vanliga.

Våra medlemsformer och avgifter hittar du i dokumentet nedan.

Kom med i gemenskapen och njut av

• En bana av yppersta klass som varit flerfaldig tävlingsarrangör på Nordea Tour och först i Sverige med att anordna damtävling för Europatouren.

• En anläggning under ständig utveckling.

• Ett eget värdshus med 16 rum, restaurang med uteservering, inomhus bar och café.…endast 75 meter från 1:a tee!

• En av Sveriges mest erfarna PGA-tränare (Johanna Pyk-Jargård), som lär dig allt om golfsvingen och lite till.

• En trevlig golfshop - inklusive Johannas klubbverkstad - i direkt anslutning till receptionen.

• En aktiv klubb med många aktiviteter, trevlig social närvaro och hög mysfaktor.

• Samarbeten med attraktiva klubbar och fördelaktiga greenfeerabatter.

• Ett flexibelt bokningssystem med stor tillgänglighet och lediga tider.

• Gäst-till-Medlemsrabatt på greenfeen till dina vänner när de spelar tillsammans med dig.

• Aktiva kommittér för tävling, herr- och damgolf, medlemsintressen och en aktiv juniorverksamhet med många glada knattar och juniorer

Seniormedlemmar ska inneha spelrätt som säljs av klubben och av utträdande medlemmar till marknadspris.

Hjärtligt välkommen att ringa kansliet på 042-34 75 20 eller skicka ett mail till Receptionen om du har frågor om medlemskap hos oss.