Aktuell information och banstatus

KONTANTFRI ANLÄGGNING

Hos oss tar vi emot betalning via kontokort och swish till 123 681 43 62.

Greenfee hos oss

Mer än 10 000 gästspelar hos oss varje år. Många är återkommande och har vår bana som ett självklart val i sin kalender. Beroende på när du önskar gästspela hos oss så har vi differetierad greenfee. Kolla in våra priser och boka din tid genom Min Golf eller genom att kontakta Receptionen.

Bli medlem hos oss

Vill du bli medlem i Sveriges Vackraste Golf? Välkommen!

Vi är en klubb med stolta anor, härlig social samvaro och hög mysfaktor i en vidunderlig miljö!

Vår klubb ligger i en av Europas vackraste naturreservat med havsutsikt från alla hål. Att spela Mölle är sagolikt - en upplevelse utöver det vanliga.

Klicka in på dokumentet nedan och läs mer om våra olika medlemsskap.

Kom med i gemenskapen och njut av

• En bana av yppersta klass som varit flerfaldig tävlingsarrangör på Nordea Tour och först i Sverige med att anordna damtävling för Europatouren.

• En anläggning under ständig utveckling.

• Ett eget värdshus med 16 rum, restaurang med uteservering, inomhus bar och café.…endast 75 meter från 1:a tee!

• En av Sveriges mest erfarna PGA-tränare (Johanna Pyk-Jargård), som lär dig allt om golfsvingen och lite till.

• En trevlig golfshop - inklusive Johannas klubbverkstad - i direkt anslutning till receptionen.

• En aktiv klubb med många aktiviteter, trevlig social närvaro och hög mysfaktor.

• Samarbeten med attraktiva klubbar och fördelaktiga greenfeerabatter.

• Ett flexibelt bokningssystem med stor tillgänglighet och lediga tider.

• Gäst-till-Medlemsrabatt på greenfeen till dina vänner när de spelar tillsammans med dig.

• Aktiva kommittér för tävling, herr- och damgolf, medlemsintressen och en aktiv juniorverksamhet med många glada knattar och juniorer

Seniormedlemmar ska inneha spelrätt som säljs av klubben och av utträdande medlemmar till marknadspris.

Hjärtligt välkommen att ringa 042-34 75 20 eller mejla oss i Receptionen om du har frågor angående medlemskap hos oss.