Vår Klubb

MÖLLE GOLFKLUBB - SVERIGES VACKRASTE GOLF!

Vi har turen att som en av få klubbar i Sverige erbjuda våra medlemmar och gäster att spela golf mitt i ett naturreservat. En sagolik upplevelse som slår det mesta!

Hos oss spelar du i ett grönt och lummigt - stundtals kargt - kuperat golflandskap högst uppe på Kullaberg. En storslagen havsutsikt kompletterar nästan alla hål.

Missa för all del inte en stund på bänken vid gul tee på Hål 8, vårt vida berömda signaturhål!

Vår golfkrog och hotell, Kullagårdens Wärdshus ligger beläget mitt i parken i vårt fina klubbområde bara 75 meter från första tee. Husen har anor ända sedan Tycho Brahes tid. Även Carl von Linné stannade till här uppe på berget under en av sina botaniseringsresor. Idag innehåller hotellet 16 rum och den mysiga restaurang miljön erbjuder både inom- och utomhus bord.

Nedanför berget hittar du underbara fiskeläget Mölle, ett måste för dig som besöker oss och våra samarbetspartners på fantastiska Kullahalvön!

VARMT VÄLKOMMEN TILL SVERIGES VACKRASTE GOLF!