Vi ger en VARM APPLÅD till vårt härliga H75-lag för vinsten på hemmaplan i går! Det var 5:e segern av 6 möjliga och Mölle säkrade därmed slutsegern i D3NV. Med gårdagens individuella placeringar i Topp-10 (Inge 1:a, Klas 2:a, Reima 4:a och Bengt 9:a!) blev det till slut en vinst för dagen med 18 slag före Bjäre och total vinst av serien med 26 slag före Bjäre.

Detta innebär att laget tar steget upp i Division 2 nästa år. Härligt spelat av er alla och vi tackar det kompletta H75-laget som ställt upp så fint under året och bidragit till resultatet och seriesegern: Klas, Inge, Reima, Bengt, Kurre, Ingulv, Lars, Kaj, Claes och Gunnar! Keep swinging på er allihopa!

😍☀️⛳️🏆🤩🥳🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️

#h75lagetpåmöllegk #h75seriesegrare2019 #möllegk #kullahalvönsgolfupplevelse