Ännu en VARM APPLÅD till vårt duktiga H40-lag, som i går eftermiddag stod som värd för årets sista seriespelsomgång i Div 3N. Laget stod pall för det tuffa eftermiddags- och kvällsvädret (med presentation av årets samtliga vädersäsonger under rundan!) och fick 4st placeringar i Topp-10 (1:a Marcus, 4:a Petter, 7:a Mikael och 8:a Anders!) vilket ledde till en härlig vinst med 9 slag före seriespelsvinnarna Barsebäck GK! Härligt jobbat allihopa!

Mölles lag kom på en hedrande 2:a-plats totalt i serien och vi ger ytterligare en VARM APPLÅD för ert fina spel och engagemang under säsongen som ledde till detta fina resultat!
Keep swinging på er allihopa - Marcus, Petter, Mikael, Anders, Hans och Claes - för härligt golflir under årets härliga säsong!

🤩🥳😍🏆☀️⛳️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️

#h40lagetpåmöllegklevererar #h40iskåne #möllegk #kullahalvönsgolfupplevelse