Vilken rafflande final det blev av årets nya "minitour" skapad av ICA KVANTUM i Höganäs i samarbete med Mölle GK, S:t Arild GK och Höganäs GK. I lördags samlades alla de 32 finalspelare som kvalat sig vidare till finalspelet genom fint spel under de tre deltävlingarna den här säsongen. Spänningen och entusiasmen var stor bland alla som befann sig på Höganäs GK denna morgon och det var roligt att se att tävlingen lockade så många funktionärer och tittare under hela eventet.

Alla samlades för information ute på den trevliga terrassen mellan 1:an och 9:an och kl 09:30 gick startskottet för dagens första matchspel. För det var ju det det handlade om denna dag. Roligt matchspel över 5 hål. Vid eventuell delning efter 5 hål fick man tävla i "Bäst av 3" vid en specialkonstruerad närspelsstation. Som sagt, upplagt för spännande spel och roligt att följa för publiken...till tonerna av skön jazzmusik från terrassen!

32 spelare blev 16 som blev 8 som blev 4...och semifinalerna blev riktigt spännande inför den stundande finalen:
Frank Ravn från S:t Arild mötte Ulf Zettersten från Mölle GK i den ena semifinalen och Ann-Charlotte Bång från S:t Arild GK mötte Tove Stenberg från Mölle GK i den andra. Matcherna blev tighta och till slut vann Ulf mot Frank med 2&1 och Ann-Charlotte mot Tove med 3&2.
Med andra ord: dags för final mellan Ulf och Ann-Charlotte! Och vilken härlig final det blev. Alla utom kvintetten från Höganäs Symfoniorkester begav sig ut på banan för att följa den spännande matchen. Det blev till slut Ulf som med fina 2&1 kammade hem premiären för ICA KVANTUM CUP. STORT GRATTIS! 🏆🏌️‍♂️☀️⛳️🥳

Ett STORT GRATTIS även till Ann-Charlotte för härligt finalspel och till Frank och Tove för härligt semifinalspel! 🤩

Ett VARMT TACK till alla tävlingsdeltagare - både under säsongens spel och under själva finaldagen!

Ett VARMT TACK till Eric Ahlskog med ICA KVANTUM i Höganäs, Höganäs GK med Ola Sandberg i spetsen och hela det härliga funktionärsteamet (ingen nämnd, ingen glömd) och till Peter Larsson och hans team på S:t Arild GK.
Ett MYCKET LYCKAT TÄVLINGSSAMARBETE att jobba vidare med - KEEP SWINGING TILLSAMMANS MED ICA KVANTUM I HÖGANÄS! ☀️⛳️🏆