Vi börjar med en stor eloge till alla sexton 4-mannalag som begav sig ut på banan i morse för att slå ut med gemensam start kl 9. För vilken blåst det var häruppe på Kullaberg!
Det var både skratt och lite förtvivlan i samtligas blickar och alla kände med sig att det i dag bara gällde slag under vinden "på skotskt vis". Väl kämpat, allesammans! 🏆🏌️‍♂️⛳️🏌️‍♀️

Efter rundan samlades alla för en god och mustig lunch inne i Kullagårdens Wärdshus innan det var dags för årets sista prisutdelning i klubbtävlingssammanhang.

Klubbchefen Jennifer och tävlingsledaren Klas höll i taktpinnen under prisutdelningen och kunde dela ut pris till de glada guld-, silver- och bronsmedaljörerna.

Guldet gick till Lag Möller (Tobias Lundqvist, Claes Möller, Johan Larsson, Jim Johannesson), som tillsammans spelade ihop fantastiska 112 poäng (de 3 bästa PB-resultaten per hål). Silverplatsen kneps av Lag Bergman (Walter Bergman, Ulf Zettersten, Joakim Bergman, Lennart Ahlberg), som landade på strålande 107 poäng. Bronsmedaljen delades ut till Lag Jagaeus (Hugo Jagaeus, Rikard Wolf, Ulf Jagaeus, Stefan Kjell), som inte var långt efter silvret med sina 105 poäng.
STORT GRATTIS TILL SAMTLIGA PRISTAGARE!

Ett VARMT TACK till RÖRMOKERIET I VIKEN för en härlig avslutande klubbtävling i goda vänners lag!

Ett VARMT TACK till KLAS för dagens tävlingsledning!

Ett VARMT TACK till PERSONALEN för ännu en härlig golfdag på vår fina anläggning - keep swinging på er allihopa!
😍🤩🏆☀️⛳️

#bunkalaget2019 #härligtävlingsavslutning #rörmokerietivikenlevererar #möllegk #kullagårdenswärdshus