I går hade vi äran att få arrangera sista omgången för både H70 Div1 och för H60 D4NV1. Vilken härlig septemberdag det blev! Solen och brisen hjälpte till att torka upp vår fina bana så att alla glada och entusiastiska spelare kunde njuta helt och hållet av spelet tillsammans med både "gamla" och nya golfkompisar från andra trevliga klubbar i seriespelet.

Vi ger en VARM APPLÅD till våra bägge lag som kämpade fint tillsammans under dagen! Vårt H60-lag spelade till sig en meriterande silverplats för dagen och vårt H70-lag en meriterande bronsplats. VERKLIGEN EN FIN LAGINSATS AV ER ALLA! 🥳

H60-laget kom på en fin 3:e plats totalt i serien, som vanns av Båstad GK. Även den tuffa H70-serien Div1 vanns till slut stort av Båstad GK och här hade vårt glada gäng det lite tufft och landade till slut på 6:e plats.

STORT TACK till Henrik, Sven, Peter, Lars-Göran, Lars-Erik och Thomas för er insats i H60-laget i går och till Bertil, Lars-Erik, Benkt, Karl-Axel, Per och Per i H70-laget!
Keep swinging på er allihopa! 🤩🏌️‍♂️☀️⛳️🏆