Du vill väl vara med på vår trevliga klubbtävling den 18 augusti? Dagen går i ICA KVANTUM i Höganäs tecken, med ett trevligt ICA-team på plats med goda matinslag under och efter spelets gång!

VILKET FORMAT ÄR DET?
ICA KVANTUM-SLAGET körs i 3 klasser och spelformatet är slaggolf i A- och B-klass och poängbogey i C-klassen.

TÄVLINGEN INGÅR I ICA KVANTUM CUP!
I år ingår tävlingen i vår nya "minitour" vi genomför tillsammans med våra trevliga samarbetsklubbar S:t Arild GK och Höganäs GK. De 32 bästa spelarna kvalificerar sig till den roliga finalen på Höganäs GK lördagen den 21 september. Deltog du inte i första deltävlingen på Höganäs GK i maj, har du fortfarande chansen att kvala dig vidare till en annorlunda final i september.

NÄR GÅR ANMÄLAN UT?
Anmälan går ut fredagen den 16 augusti kl 18:00, så gå in på Min Golf och anmäl dig direkt!

VAD KOSTAR STARTAVGIFTEN?
Startavgiften är 120kr per deltagare.
Du betalar antingen med kort eller Swish i receptionen. Betalar du kontant ber vi dig att komma med jämna pengar.

Har du en golfkompis från någon annan klubb som gärna vill vara med och tävla? Om så är fallet är tävlingsgreenfeen 400kr per spelare. Vi har tävlingsutbyte med S:t Arild GK och Höganäs GK, så dessa spelare betalar ingen tävlingsgreenfee.

VARMT VÄLKOMMEN MED ANMÄLAN TILL ÄNNU EN ROLIG TÄVLINGSDAG PÅ MÖLLE GK - KEEP SWINGING!
😍🏌️‍♂️⛳️🏌️‍♀️☀️

#icakvantumslaget2019 #möllegk #icakvantumihöganäs