Prognosen tidigt i veckan för dagens trevliga klubbtävling såg ju minst sagt blöt ut. Men vilken dag det blev!! Ingen vind, lagom temperatur, en strålande välskött och välpreparerad bana och en varmt välkomnande sponsor och tävlingskommitté! 
Ett VARMT TACK till ICA Kvantum i Höganäs som genom Eric Haglund och hans eminenta assistenter bidrog till en härlig golfdag med många glada skratt och förnöjda miner bland deltagarna. Ett strålande koncept med trevliga och uppskattade matstationer under spelets gång. 
Ett VARMT TACK till dagens tävlingskommitté bestående av Stig Creutzfeldt, Jan Lundahl och Bengt Göransson som genomförde tävlingen på ett formidabelt sätt och gjorde dagen till en riktig ttrevlig dag i goda vänners lag.
Ett VARMT TACK till vår eminenta banpersonal som ännu en gång uppvisade en bana i bästa skick - trots alla regnväder som svept förbi Kullaberg de senaste dagarna. En stor eloge till er, inte minst p g a det förebyggande luftningsarbete som gjordes i förra veckan och som nu bidrar till att greenerna dränerar vattenmassorna på ett mycket bättre sätt. 
Ett VARMT TACK till Daniel och Anna i receptionen och till all personal i Kullagårdens Wärdshus, som tillsammans tog emot spelarna under hela dagen, och sist men inte minst, ett VARMT TACK till alla ni glada medlemmar och gäster som valde att spela på Mölle GK i dag! En riktig höjdardag!

Ett STORT GRATTIS till dagens pristagare:
A-KLASSEN Slaggolf
1:a Ingel Nilsson 66 slag
2:a Per Martinelle 72 slag
3:a Ulf Zettersten 73 slag

B-KLASSEN Slaggolf
1:a Kurre Anderzohn 69 slag
2:a Lars-Göran Boo 73 slag
3:a Yvonne Tilly Karlsson

C-KLASSEN Poängbogey
1:a Tove Stenberg 32 poäng
2:a Pippi Brodén 31 poäng
3:a Anders Grönvall 31 poäng

TACK ALLESAMMANS FÖR EN HÄRLIG DAG TILLSAMMANS MED ICA KVANTUM I DAG! 
HA EN FORTSATT FIN SÖNDAG OCH KEEP SWINGING! 😍🏌️‍♀️🏌️‍♂️🤩🏆☀️⛳️

#IcaKvantumHöganäs #icalevererar #möllegk #tackalladeltagare#kullagårdenswärdshus #kullahalvönsgolfupplevelse