I går hade vi äran att få arrangera årets generationstävling. Och vilken generationstävling det blev! Hela 40 glada lag kom entusiastiskt till 1:a start för att ta sig an vår fantastiskt fina bana. Alla uppskattade att spela greensome och resultaten lät inte vänta på sig!

Bäst för dagen blev en stolt mor med sin son: Katarina och Jarl Carlström med briljant spel och hela 47 poäng.
Runner-up för dagen blev Per Martinelle med sin dotter Sofia endast 1 poäng efter, 46 poäng. 3:e-platsen kneps av Kaj Zaar med sonen Emil på 42 poäng, tätt följda av 4:e-platslaget Kerstin och Felix Alpman och 5:e-platslaget Mikael och Ida Stjernquist, bägge med 41 poäng.

STORT GRATTIS TILL ALLA PRISTAGARNA! 🏆🏅🎖

Ett extra grattis även till familjen Skantze som ställde upp med hela fyra (!) generationslag! Så härligt att se! Bästa laget i "Skantze Familjecup" blev Leif och Edvin, som även förärades ett litet pris för detta.

Ett VARMT TACK till alla som valde att ställa upp i den här härliga tävlingen, där alla åldrar blandades så väl. En sån härlig stämning det var under hela dagen!

Ett VARMT TACK till vår goa tävlingskommitté med Stig i spetsen, tätt flankerad av Jan och Bengt, som hanterade tävlingen på ett alldeles ypperligt sätt.

Ett VARMT TACK till banpersonalen för ännu en fantastiskt fint förberedd bana - och ett VARMT TACK till vår övriga fantastiska personal i reception, shop och i värdshuset.

TACK TILL ALLA FÖR ÄNNU EN FANTASTISK DAG - I FAMILJENS TECKEN - HÄR PÅ VÅR HÄRLIGA KLUBB! 😍🙏☀️🏌️‍♀️🏌️‍♂️⛳️

#generationstävling #möllegk #kullagårdenswärdshus
#kullahalvönsgolfupplevelse