Ett VARMT TACK till herrsektionen från Mølleåens Golf Klub för ert härliga besök hos oss i går - på självaste danska nationaldagen...! Det var verkligen roligt att få inbjuda till ett extra stort "smil" genom att ta emot er iklädd de danska färgerna - både vid incheckningen, på rangen genom våra fina rödvita rangebollar sponsrade av vår samarbetspartner FREJA och ute på banan med dansk flagg på varje green! 😍⛳️🇩🇰

Startskottet gick klockan 10 och därefter var det full tävlingsaktivitet ute på banan. I Kullagårdens Wärdshus serverade vår härliga värdshuspersonal kaffe og pølse under rundan, vilket uppskattades mycket. Efter rundan serverades en smarrig lunch till våra glada och mycket nöjda gäster som uttryckte en spontan önskan att komma tillbaka till vår "dejlige klub og bane". Och vad man svarar man på det? Jo: varmt velkommen tilbage - keep swinging! ☀️⛳️

Ett VARMT tack till alla i personalen - tillsammans gjorde vi verkligen denna dag extra speciell för våra trevliga gäster! 
🙏🏆☀️

ÄNNU EN HÄRLIG DAG MED TEAMET PÅ MÖLLE GOLFKLUBB! 😍☀️🌻

#mølleåensgolfklub #möllegolfklubb #kullagårdenswärdshus#kullahalvönsgolfupplevelse