Något som får klubben att lyfta lite extra i helgen, och som kanske gör det extra spännande att komma hit, är ett annorlunda besök vi får på lördag den 8 juni.

Då kommer nämligen 100 medlemmar ur Sverige-filialen till "The International Club for Rolls-Royce & Bentley Enthusiasts" glidande in på rangen med 50 fantastiska ekipage!

Medlemmarna besöker klubben under en rundtur på Kullahalvön och kommer till oss för att avnjuta en god lunch i Kullagårdens Wärdshus.

Värdshusmatsalen reserveras enbart för Rolls- och Bentley-gruppen mellan kl 11:00 och 13:00. Cafédelen för servering av smörgåsar är dock öppen för medlemmar och övriga gäster under tiden och dagens lunch serveras från kl 13:00 och framåt.

Eftersom bilarna inte ska användas som nya siktmål (!) under det trevliga luncharrangemanget innebär det att vi kommer att behöva stänga rangen från ca kl 10:15 och fram till kl 13:00. Övriga träningsområden är såklart öppna både för vår PGA-pro Johannas redan planlagda The18Club-lektioner och för allas enskilda träning före och efter rundan. Och gillar du bilar....är detta rätt tillfälle att ta en paus från träning och spel för att istället gå runt på rangen och beundra ekipagen!

Just revy-legenden Kar De Mumma lär ju såklart inte dyka upp i sin Rolls, som på bilden ovan, men det finns säkerligen någon ägare som gärna berättar mer om sin Rolls eller Bentley för den som önskar...

VARMT VÄLKOMNA till en annorlunda dag hos oss!
😍☀️⛳️🚗🚗🚗🍲🥗

#rollsroyceandbentleyenthusiasts #rrecsweden #möllegk#kullagårdenswärdshus