I går kom 33st entusiastiska och taggade par till klubben för att spela årets trevliga partävling. Alla laddade att hämta sin specialflagga på 1:a tee. Ja, tävlingsformatet var ju en rolig flaggtävling där paren spelade slagtävling Foursome. En annorlunda och uppskattad spelform!

Vädret var på topp och bjöd på strålande sol och minimal vind. Banan var perfekt efter banpersonalens tidiga morgonarbete. Med andra ord: som bäddat för en perfekt dag och fina resultat! Det blev tight i toppen, men bäst av alla blev till slut Mölle GK-paret Helene och Per-Erik Nilsson, som spelade storstilat och lyckades "runda" 18:e hålet för att spela hål 1 ännu en gång och avsluta 30cm från hål. På andra plats kom Bosjökloster-paret Malin och Joel Carnor, som satte sin flagg i hålet på 18:e, tätt följt av Gerda och Bo Gardebom från S:t Arild endast 24,5cm från hålet på samma green. Birthe och Björn Sahlsten knep 4:e platsen med sin flagga 39cm från hålet och Johanna Pyk Jargård och Matts Jargård blev 5:a med flaggan 6,76m från hålet. STORT GRATTIS TILL ALLA PRISTAGARNA!
Här hittar du hela resultatlistan.

Vi vill verkligen rikta ett VARMT TACK till våra fina samarbetspartners som tillsammans bidrog till ett annorlunda och mycket uppskattat prisbord: HOTEL KULLABERG, RADISSON BLU HELSINGBORG samt ARILDS VINGÅRD. Fina handgjorda priser hade dessutom inhandlats från Mölle Krukmakeri. Verkligen roligt att få lyfta fram våra partners från Kullabygden och Helsingborg!

Ett VARMT TACK till Gussi, Klas, Bengt och Jan ur tävlingskommittén för en perfekt genomförd tävling i härlig laganda! Ett VARMT TACK till vår goa personal som gjorde allt för att dagen skulle bli perfekt. Och avslutningsvis...ett VARMT TACK till alla som valde att ställa upp i tävlingen! TILLSAMMANS gör vi dagen till en golffest på Mölle GK och Kullagårdens Wärdshus - keep swinging på er!
😍☀️🏌️‍♀️🏌️‍♂️⛳️☕️🍽

#äktamakarsambostävlingvilkenhit #möllegk #kullagårdenswärdshus