Mölle GK stod som värd för damernas Foursome Hcp Div 1 i Skåneserien i går eftermiddag och kväll och vädermakterna på härliga Kullaberg bjöd på kraftig blåst med upp till 16 sekundmeter i byarna! 12 entusiastiska lag från hela Skåne deltog i tävlingen och Mölles lag med Ebba Wachtmeister, Elisabeth Hallberg, Kathleen Nordbladh och Maria Creutzfeldt visade var skåpet ska stå med ett sammanlagt resultat på 162 slag och vinst med 1 slag! Då första omgången i serien ställdes in innebär detta att Mölles duktiga damer nu genom sin vinst leder med sitt fina resultat på 162 slag. HÄRLIGT JOBBAT OCH STORT GRATTIS, TJEJER! 😍🏆🏌️‍♀️🏌️‍♀️🏌️‍♀️🏌️‍♀️

Deltagarna berömde verkligen den fina välskötta banan och lämnade, ironiskt nog, Mölle i strålande sol och näst intill vindstilla...

STORT TACK TILL SAMTLIGA DELTAGARE FÖR ATT NI SPELADE HOS OSS...och ett STORT TACK till alla i damsektionen och i personalen som bidrog till (ännu) en succéfylld dag på Mölle GK och Kullagårdens Wärdshus! 
😍☀️⛳️

#skåneserien #möllegk #kullagårdenswärdshus#kullahalvönsgolfupplevelse