När våra härliga och tuffa H-70-spelare tog sig an Vellinge GK i torsdags i förra veckan blåste det 14 m/s i kastbyarna, vilket innebar att flaggorna hade ett närmast horisontellt läge istället för vertikalt under hela speldagen.

Bäst av alla kämpade Mölle GKs ankare Lars-Erik Zenkert, som gick runt på 83 slag - ett resultat som visade sig bli det allra bästa totalt under dagen. Verkligen storartat spelat av dig, Lars-Erik, i den oerhört svåra blåsten!
Karl-Axel Barkentin kämpade till sig 96 slag, tätt följd av Bertil Berg på 99, lagledaren Björn Julin “som inte gick över 100” och slutligen Jan Olofsson och Tommy Nilsson på 101.

Inga lätta förutsättningar som sagt att spela på en för alla i laget, helt ny bana, och dessutom med så hårda kastbyar att det bokstavligen var svårt att hålla reda på både flygande mössor, kepsar och ramlande bagar, och samtidigt försöka hålla bollen i spel under vinden!

Tuff start, men siktet är såklart redan inställt på revansch under nästa omgång på Båstad GKs gamla bana den 16 maj - vi håller på er, you go boys! 😍🏌️‍♂️⛳️☀️

#H70 #möllegk #kullagårdenswärdshus