I dag, den tidiga timmen till trots, gav sig 33 entusiastiska spelare ut på vår fina bana för att tävla med tuppen. Aningen morgontrötta förstås, men alla vid gott mod och nära till skratt och skojiga kommentarer.

Det spelades 1 klass och de goda resultaten lät verkligen inte vänta på sig! Bäst i dag var hemmaspelaren Lars-Erik Johansson med finfina 71 slag netto, tätt följd av "runner-up" Christian Carlsson från S:t Arilds GK med 72 slag. 
Tredjeplatsen kneps av hemmaspelaren Magnus Cronwall på 73 slag. Stort GRATTIS till er alla tre för ert strålande spel!

Våra krögare Malin och Petter, som stod för dagens helt fantastiska priser och för ett jättehärligt och gott frukostbord, kunde inte låta bli att skoja litegrann tillsammans med dagens tävlingsledare Klas...de överlämnade även ett litet tröstpris till den spelare som råkade hamna sist, men som njöt av förmiddagen i lika stor grad som sina medspelare. Gunilla valde att bli lite suddig på bilden, men mottog glatt sitt pris...till sin makes stora glädje.

Ett VARMT TACK till Malin och Petter för att ni sponsrade denna trevliga tävling på ett så härligt sätt! 
Ett STORT TACK till Klas för att du tog hand om tävlingen i dag! Och sist men inte minst....ett VARMT TACK till alla ni som valde tuppens väg i dag och tillsammans bidrog till en ännu en härlig klubbstund i äkta "Mölleanda"! 
Fortsatt trevlig helg och keep swinging! 😍🏌️‍♀️🏌️‍♂️☀️⛳️🏆

#wärdshusetsgökotta #kullagårdenswärdshus #möllegk