HÄRLIG SEGER FÖR VÅRT H75-LAG I BÅSTAD!

Efter den mindre lyckade seriepspelsdagen på Bjäre den 9:e maj, då regn och blåst var mottot, så reste sig laget igen! En strålande fin vårdag, med mycket sol och en lite försmädlig ostlig vind, tog sig laget an Båstad GKs gamla bana. Alla i laget upplevde att det var en fröjd att spela denna så välskötta bana med otroligt fina och snabba greener. Härligt snabba greener, som samtidigt kanske ställde till det för några i vårt härliga H75-gäng. Men....när detta är sagt...med Reimas återkomst och med Inges stabila spel, så blev det till slut en seger med 2 slag före Båstad och 9 slag före serieledande Bjäre!

I serien är nu Bjäre 4 slag före Mölle. Och Grattis Reima till andra plats brutto med 80 slag! 🏆👏

Nu är det sommarlov för laget. Den 8:e augusti är det dags igen. Och då med spel på S:t Arild. Vi håller som alltid tummarna - keep swinging, boys! 😍🏌️‍♂️⛳️☀️🥇🥇🥇🥇🥇👏👏👏

#H75möllegk #H75vinstpåbåstadgk