Härligt kämpat av vårt H40-lag i seriespelet på Bjäre GK!

I torsdags var det så dags för herrarnas seriespel i H40-kategorin hos vår trevliga grannklubb Bjäre GK. Mölle GK representerades av våra härliga grabbar Markus Jörgensen, Hans Agardh, Jim Johannesson, Claes Möller och deras lagledare Mikael Stjernqvist.

Det var tight i toppen i både brutto- och nettoklassen. Guldmedaljör i bruttoklassen blev Johan Alexsson, tätt följd av silvermedaljören Peter Åström, bägge från Skyrups GK. Bronsplatsen kneps däremot av vår egen Markus Jörgensen på utmärkta 74 slag! Härligt, Markus! 🏆

Övriga i vårt goa lag spelade fin golf och landade till slut på 80 slag (Hans), 84 slag (Jim), 86 slag (Mikael) och 90 slag (Claes). Starkt jobbat, grabbar! Nu kör vi så det ryker i nästa omgång - varmt lycka till från teamet på Mölle GK! 
☀️⛳️😍🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️