Daniel är född och uppvuxen i Hässleholm. Han är sedan några år bosatt i Helsingborg. Detta efter avslutad examen från yrkeshögskolan Caddie Sport & Business. Här studerade han sportmarknadsföring under några år, däribland marknadsföring, försäljning, projektledning och sportvetenskap. Under studietiden hjälpte han Örkelljunga Volleybollklubb med att ta fram deras sponsringsportfölj, samt att för Skåneidrottens och Skånes Ishockeyförbund projektleda en marknadsundersökning gällande TV-Pucken.

Efter examen jobbade Daniel på en sponsringsbyrå i Helsingborg där han var ansvarig för ett säljprojekt som inriktade sig mot idrottsföreningar i Sverige. Han gjorde även en del grafiska projekt åt ett antal idrottsföreningar. 2016 blev han erbjuden en tjänst inom golfens värld på Vasatorps GK för en tjänst i reception och shop. Redan efter ett par månader blev han dock erbjuden rollen som Shop Manager, med huvudansvar för shopen. Efter årsskiftet 2017/2018 fick han ytterligare en ny tjänst, denna gång som ”Operations Manager”. Där hade Daniel det huvudsakliga ansvaret över bland annat shop, reception, bokningar och företagsgolfer.

Så här säger Daniel själv om att komma till Mölle Golfklubb:

”Jag är säker på att jag kommer att trivas på Mölle, det är en anrik klubb som är fantastiskt placerad. Det ska bli roligt att träffa alla härliga medlemmar när säsongen drar igång, säger Daniel”

Det känns verkligen inspirerande att höra Daniels ord och jag är glad att han redan har smält in så fint i sin roll sedan han började här för bara några veckor sedan. Varmt välkommen i gänget, Daniel!

Jennifer Allmark
Klubbchef Mölle GK