Mölle Golfklubb söker KLUBBCHEF

Mölle Golfklubb är belägen högt uppe på Kullaberg i ett av Europas vackraste naturreservat.
Klubben bildades 1943 och har sedan dess tillhört en av de klubbar som är omtalad för sin välskötta bana och trivsamma miljö. 100 meter från första tee ligger Kullagårdens Wärdshus som inrymmer hotell med konferensmöjligheter, restaurang, cafeteria samt klubbrum.

Mölle Golfklubbs ansikte utåt
Klubbchefen, som är direkt underställd styrelsen, har det övergripande ansvaret för att utveckla och driva verksamheten inom klubben. I rollen ingår också ansvaret för ekonomi och personal.

Vi söker:
En utåtriktad och social person med en gedigen kunskap och erfarenhet av ledarskap, verksamhetsutveckling och administration. Klubbchefen skall kunna motivera sina medarbetare samt ge god service till medlemmar, gäster, partners och företag. Klubbchefen ansvarar för såväl den interna som externa marknadsföringen av klubben

Personen vi söker bör ha goda kunskaper inom golf samt känsla för dess traditioner och historia. Dessutom krävs goda kunskaper inom ekonomi och IT.

Det är en fördel om Du har ett genuint intresse för människor och erfarenhet av ett liknande arbete i ledande position

Tillträde:
Hösten 2018

Mer information:
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klubbens ordförande
Peter Svensson, mobil: 0705-952195 eller via mail: peter.baltzar@gmail.com

Ansökan:
Skickas senast 17 oktober via mail till peter.baltzar@gmail.com eller till
Mölle Golfklubb, Italienska Vägen 215, 263 77  MÖLLE

För mer information om klubben, besök vår hemsida www.mollegk.se

Mölle Golfklubb – Italienska Vägen 215 – 263 77  MÖLLE
Tel: 042-34 75 20 – Mail: info@mollegk.se – Web: www.mollegk.se