AKTUELLT FRÅN SENIORKOMMITTÉN

En nyhet är Rosa Pantern och Monsieur Clouseau som spelas onsdagen den 5 september.  Klicka här för anmälan>>
Det är både en individuell tävling och en lagtävling. Lagtävlingen går till så att man är 3 personer i laget. Damerna spelar Rosa Pantern där varje lag får en Rosa boll. Herrarna spelar Monsieur Clouseau där varje lag får en Gul boll. Vart tredje hål spelar jag med den färgade bollen. Om bollen går förlorad eller inte återfinns så att jag inte kan fortsätta spela på den färgade bollen är laget ute ur lagtävlingen. Laget måste alltså ha med sig den färgade bollen hela vägen till och med hål 18.
För Lagtävlingen förs lagets score för den Rosa respektive den Gula bollen separat på scorekortet.
Den individuella tävlingen spelas slaggolf till och med hål 18.
För den individuella tävlingen måste varje spelares score registreras på scorekortet.

• Damernas utflykt med övernattning anordnas tisdagen den 11 och 12 september på Skogaby GK.
    Anmälan görs på lista, som finns på anslagstavlan intill kansliet.

Varmt välkomna till våra aktiviteter!

Seniorkommittén