MÖLLEVECKAN 2018

Under vecka 30 spelades den årliga golfveckan på Mölle Golfklubb

Solen sken starkt under hela veckan på samtliga, både på de duktiga tävlande och våra tappra funktionärer. Vi hade fantastiska 1069 antal startande under veckan som brottades med hettan och en mycket svårspelad bana. Trots det gjordes det ett flertal mycket bra resultat.

I och med jubileet hade veckan utökats med 3 tävlingsdagar och utformats lite annorlunda än tidigare år.

På fredagen avgjordes den nygamla tävlingen Två generationer som följdes av en KM-helg, där rond 1 var Mölle Cup och rond 2 och 3 för Herr KM spelades i Möllepokalen, rond 2 för övriga klasser var Sommarslaget som också gick av stapeln under söndagen.

Under måndagen avgjordes Per i Viken och följdes på tisdagen av ett kvalspel för Race to Pestana där de 16 bästa lagen gick vidare till matchspel som spelades under de kommande dagarna och avslutades med final på fredag morgon.

På tisdagskvällen genomfördes prisutdelning av tävlingarna från fredag till och med måndag
och vi njöt i det fina sommarvädret och firade att Mölle Golfklubb fyller 75 år. Det var lapp på luckan och alla njöt av den fina sommarkvällen, den Italienska Buffén och framför allt av vår duktiga medlem Klara Almström som stod för underhållning och sång. Kvällen avslutades med en gratulationssång till vår fina golfklubb. Ett Stort Tack till Klara för underhållningen, Kullagårdens Wärdshus för maten och till alla medlemmar som medverkade till att vi fick en magisk kväll! Se bilder>>

Tävlingarna på onsdagen fortsatte med att vi gästades av Golfresan on Tour, där representanterna gjorde en mycket fin insats och hade ett rikligt prisbord.

Torsdagen fortsatte med att kvartsfinalerna i Race to Pestana i tidig morgonstund och följdes sedan av den traditionella Johannas Mixed, som hade veckans enskilt största antal deltagare. Semifinalerna i Race to Pestana spelades därefter.

Fredagen startade med att finalen i Race to Pestana spelades före Mölleresan som i år hade ett   första pris som var 1 veckas golf i Lissabon.

Hela denna fantastiska vecka avslutades traditionsenligt med styrelsens avslutningstävling och efterföljande prisutdelning.

Tävlingsledningen tackar alla spelare, funktionärer för en fantastisk vecka, och ett mycket stort tack till våra sponsorer:

Cobra/Puma, Per i Viken, Pestana Hotel Group, Johannas Golfshop, Rörmokeriet i Viken, Gant, Krukmakeriet i Mölle, Plisséexperten och Saluhallen.

Resultat och bilder från veckans tävlingar finner ni nedan.