Tack för 12 fantastiska år!

Många har under årens lopp frågat mig, vad är det du gör som klubbchef?
För att inte bli allt för långrandig i mitt svar, har jag ibland svarat att jag gör allt från att plocka bollar på rangen till att färdigställa bokslutet. Även om det alltid sagts med glimten i ögat så ligger det ganska mycket sanning i detta…

Kommer ihåg när jag ganska omgående efter jag börjat på Mölle, insåg att jag ville byta ut den gamla slitna plastmattan inne på kansliet. Fixade gratis laminatgolv som jag själv lade på plats under en helg. Blev ganska bra om ni frågar mig!
Men döm av min förvåning när jag måndagen efter möttes av lite buttra miner i personalrummet. Det var inte min uppgift fick jag höra. Klargjorde då för samtliga att, även om vi alla har våra roller, så är vi en ganska liten organisation och det gäller att alla hjälps åt och är flexibla, en tes som jag fortfarande står för och arbetar efter.

Jag gör nu snart min sista dag på Mölle Golfklubb.
Under 12 år av min vakna tid och ganska ofta även på tider när jag egentligen behövt sova har jag varit engagerad och fokuserad på klubben, utav den enkla anledningen att jag trivts så oerhört bra med mitt jobb och på denna klubb under alla dessa år.

Kommer ihåg när jag lämnade min förra arbetsplats så kommenterade några, att nu får du passa dig, för att på Mölle har jag ”hört”, att där gör man detta och detta och några är på det viset och andra på det viset... Så otroligt fel dom hade, för ni har ju varit helt underbara!
Så ett stort tack till alla ni medlemmar, tack för att jag fått lära känna och umgås med er och att jag fått vänner för livet!

Ett stort tack till alla ideella som jag fått den stora glädjen att jobba tillsammans med.  Jag hoppas att ni fortsätter med ert härliga engagemang, ni gör en fantastisk insats för klubben!

Ett stort tack till Tina och Lasse för ett bra samarbete och lycka till med era nya utmaningar.

Sist men absolut inte minst, ett Stort tack till all personal, min parhäst Thomas på kansliet, Anders Patrik och Johan på banan och alla ni andra som jag har haft det stora nöjet med att få arbeta med under åren. Ni är helt magiska – Keep up the good work!

Det är nu dags för nya utmaningar, men jag kommer att sakna er. Det har varit 12 händelserika och roliga år med många trevliga minnen och upplevelser som jag kommer bära med mig i mitt hjärta för resten av mitt liv.

Tack för mig!

Peter Tublén