NY KLUBBCHEF PÅ VÄG TILL MÖLLE!

Mölle Golfklubb är inne i förändringens tid, passande nog när nu banan börjar inta sin fantastiska höstskrud. Vår nuvarande klubbchef Peter lämnar vår klubb vid årsskiftet efter många fina år på klubben. Peter efterträds av sin branschkollega Jennifer Allmark.

Jennifer är uppvuxen i Helsingborg. Hon har lång erfarenhet inom golfen. Hon slog sina första slag som 6-åring och började på golfgymnasiet i Perstorp/Klippan när hon var 15. Därefter följde sex år som landslagsspelare och så småningom collegespel i USA. Hon blev proffs 1991 och spelade på LET i sju år innan hon trappade ner och fortsatte sin universitetsutbildning inom medie- och kommunikation.

Efter avslutad examen jobbade Jennifer några år som manager inom marknadsföring, kommunikation och HR på diverse globala bolag, innan hon så småningom återvände till golfen. Jennifer jobbade med golfresor i Italien i tre år innan hon headhuntades till rollen som klubbdirektör på Franciacorta Golf Club, en 27-hålsanläggning några mil öster om Milano. På denna klubb var hon verksam i sex år och representerade samtidigt italienska golfförbundet på diverse internationella golfmässor.

Hemkommen till Sverige igen i början av 2015 anlitades Jennifer som projektledare på Österlens Golfklubb för arrangemanget av Nordea Tour-tävlingen ”Österlen PGA Open 2015”. Vid årsskiftet samma år flyttade hon sedan till Stockholm för att axla rollen som VD/klubbchef på den fina 27-hålsanläggningen Wäsby Golf. Jennifer sitter sedan 2017 med i styrelsen för CMAE (Club Manager Association of Europe) där hon verkar för kunskapsspridning i den globala sport- och golfklubbsbranschen.

Jennifer kommer att finnas på klubben i en övergångsfas från slutet av oktober tills hon den 1 januari 2019 träder in i klubbchefsrollen.

Vi hälsar Jennifer varmt välkommen till Mölle Golfklubb!

Peter Svensson