MÖLLES JUNIORER I LEDNING

Efter 2 spelade omgångar, av totalt fyra, är Mölle Golfklubbs juniorer i ledning med två förstaplatser i bruttoklassen och två andraplatsen i nettoklassen före Barsebäck och Landskrona.

Första omgången spelades hemma i hyfsat väder och med ovanligt lite vind. Våra positiva juniorer spelade hem en lagseger totalt och individuellt vann Charlie Barron bruttoklassen och Sofia Lidén knep en snygg andra plats i nettoklassen.

Andra omgången spelades på Landskrona GK den 19 juli i strålande sol. Här kom laget på en tredje plats som sammanlagt ger oss en klar ledning i lagkampen. Även här gjorde Charlie Barron en lysande insats och avgick med seger i bruttoklassen. Denna gången var det Love Lundahls tur att kamma hem andra platsen i nettoklassen.

Som lagledare är jag väldigt stolt över alla våra fina ungdomar och tackar så mycket för er positiva och glada attityd och framförallt för er kämpaglöd.

//Mikael Stjernquist

Mölles lag på Landskrona GK. F.v Anna Höglund, Sofia Lidén, Love Lundahl, Charlie Barron