ORDINARIE GREENER ÖPPNAS PÅ
KRISTI HIMMELSFÄRDSDAG - 25 MAJ

Äntligen kom värmen som vi så länge väntat på!
Detta innebär att gräset växer i den takt vi önskar och det händer jättemycket i läkningsprocessen på våra greener för varje dag som går.

Vi kan därmed öppna våra ordinarie greener utan att det hämmar och skadar ytan vilket vi är väldigt glada för.
Head Greenkeeper Anders Gripwall vill dock göra en reservation att vi till den 25 maj inte kommit i mål till 100% när det gäller läkningen. Bollrullen kommer troligtvis påverkas av detta då den kan vara hoppig.

Ordinarie green på hål 14 kommer dock hållas stängd ett tag till då vi varit tvungna att torva och lägga nytt gräs på den främre delen. Här har fåglar gjort stor åverkan när de letat efter larver och annan föda.
Provisorisk green gäller därför på hål 14 tills ordinarie återhämtat sig.

Ordinarie greener öppnas alltså på Kristi Himmelsfärdsdag den 25 maj.Samma dag spelas den traditionsenliga Gökottan vilket vi hoppas ni anmäler er till. För mer info om denna tävling se nedan.

Hjärtligt välkomna upp och spela, prognosen lovar fortsatt fint väder.
Passa på och njut av vår vackra bana och dess omgivning, det är magiskt vackert uppe på Mölle Golfklubb och Kullaberg just nu.

Bästa GolfHälsningar
Mölle Golfklubb