MEDLEMSAKTIVITET

Det är dags för årets första medlemsaktivitet och roliga golfövningar med vår Pro Johanna och god påskbrunch i restaurangen.

Vi börjar med att alla kommer få en genomgång av olika stationer och därefter delas man in i grupper. En kul lagtävling där alla kan vara med och bidra till laget oavsett ålder. Efter golfaktiviteten kommer sedan den traditionella äggrullningen att äga rum där vi utser påskens äggakung eller drottning.

Som avslutning intar vi en påskbrunch på Kullagårdens Wärdshus,som består av sill x 3, ägghalvor, gravad lax, fisk/skaldjurspaté, ost, bröd,Janssons frestelse, prinskorv, köttbullar, kokt potatis och kaffe/te.

Här kan alla i familjen vara med, även de som ännu ej börjat spela!

Datum och tid
Söndagen den 16 april kl. 11:30

Drivingrangen med dina klubbor

135kr/vuxen, 65kr/barn

Anmälan
Via e-post: info@mollegk.se eller ring kansliet på tel. 042-347520 senast tisdagen den 11 april. Bindande anmälan.

Varmt välkommen - medlem som gäst!
/ Mölle Golfklubb