Söndagens tävling ICA-Slaget avgjordes i fint men blåsigt golfväder och lockade totalt 53 deltagare som spelade slaggolf i 3 klasser på en bana i fantastiskt skick.

Glädjande nog inte bara hemmaspelare utan spelare från både våra grannklubbar och från andra klubbar. Tävlingen sponsrades av ICA Kvantum i Höganäs, och priserna bestod av fantastiska varupåsar.

Vinnare  i A-klassen blev Inge Bengtsson på fina 72 slag, B-klassen vanns av Bengt Paulsson 73 slag och C-klassen av Marcus Stedt på 77 slag.
Vi hade även närmst flagg på hål 7 och där var Per Martinelle närmast med fina 54 cm och på hål 18 var Lars Nyrén vinnare med 1,38 m.

Stort Tack till vår sponsor ICA Kvantum Höganäs och grattis till samtliga pristagare. //
Tävlingskommittén