PÅSKBRUNCH - TRÄNA - UMGÅS!

Det är dags för årets första medlemsaktivitet och roliga golfövningar med vår Pro Johanna och god påskbrunch i restaurangen.

Vi börjar dagen med att alla kommer få en genomgång av olika stationer och därefter delas man in i grupper. En kul lagtävling där alla kan vara med och bidra till laget oavsett ålder.

Efter golfaktiviteten kommer sedan den traditionella äggrullningen att äga rum där vi utser påskens äggakung eller drottning.

Som avslutning intar vi en påskbrunch på Kullagårdens Wärdshus, som består av sill x 3, ägghalvor, gravad lax, fisk/skaldjurspaté, ost, bröd, Janssons frestelse, prinskorv, köttbullar, kokt potatis och kaffe/te.

Här kan alla i familjen vara med, även de som ännu ej börjat spela!

DATUM & TID
Söndagen den 27 mars kl.10:30

PLATS
Drivingrangen med dina klubbor

PRIS
150 kr/vuxen, 80 kr/barn

ANMÄLAN
Kan göras via anmälningsformulär nedan,  E-post till info@mollegk.se eller via telefon till kansliet 042-34 75 20 senast tisdagen den 23 mars. Obs! Bindande Anmälan

Varmt välkommen - medlem som gäst!
/ Mölle Golfklubb