Tävlingsprogrammet är klart! 

En trevlig nyhet är att vi under 2016 kommer inkludera Höganäs GK i tävlingsutbytet. Detta innebär att Mölle GK:s medlemmar kan tävla på Höganäs GK:s utbytestävlingar och vice versa utan att betala tävlingsgreenfee. Utökat samarbete helt i linje med vår verksamhetsplan!  Självklart gäller tidigare tävlingsutbyte med S:t Arild GK även 2016. 
 

Ni kan ta del av årets tävlingar på vår hemsida eller via golf.se, där ni också kan anmäla er, ta del av resultat mm.För att ta del av årets tävlingsprogram inkl. samtliga utbytestävlingar, klicka på knappen nedan.

Vi saknar sponsorer till några tävlingar. Genom att sponsra en av våra tävlingar syns ert företag inte bara i våra forum utan även på våra utbytesklubbar. Låter detta intressant är ni välkomna att kontakta mig på 0762-884884 eller till kansliet 042-347520 info@mollegk.se

/Thomas Lidén
TK-Ordförande