Välkommen till vår nya hemsida!

Vi ber att ni har överseende med att sidan är under uppbyggnad ett tag till då vi vill göra den så bra och användarvänlig som möjligt. Sidan är anpassad i alla format vilket innebär att den funkar lika bra i mobilen som på PC.

Varje meny har en undermeny, men istället för den klassiska rullgardinsmenyn ligger underkategorierna ute i höger fält (små cirklar) Scrolla över cirklarna för att se de olika underkategorierna.

INNEHÅLL/KATEGORI/LÄNK

START: Allmän Information och aktuella händelser. mm.

SPELA GOLF: Information inför golfrundan, slope, banguide, lokala regler, tidsbokning, bokningsregler, greenfee, hyra bil, klubbor mm, tävlingsprogram och tävlingsbestämmelser mm.

KLUBBEN: Information om klubbens verksamhet, fakta,historik, organisation, medlemskap och medlemsinformation, damernas, herrarnas och juniorverksamheten mm.

PRO/SHOP: Information om shoputbud, klubbtillverkning, träning mm

MAT & BOENDE: Information om vårt eget hotell och var man kan bo och äta i bygden mm.

MER ÄN GOLF: Information om aktiviteter mm. som inte berör golf men kan vara aktuellt vid ett besök i Kullabygden mm.

FÖRETAG: Information om samarbete, företagsgolf och publicering av klubbens samarbetspartners

Vi har valt att lägga kalendern längst ut till vänster så att ni kommer åt denna oavsett vilken sida ni är på. Här hittar ni kommande arrangemang för hela klubbens verksamhet, länkat och klart. Denna funktion är ganska tidskrävande så det kan dröja något längre innan denna blir klar.

Vi har också valt att jobba mycket med bilder, för att hålla sidan levande på alla plan vill vi gärna få in fler bra bilder från klubben om ni kan tänka er att dela med er av era foto.

Kom gärna med synpunkter, ris och ros på vår nyskapade webplats!
Glöm inte att följa oss på facebook och instagram också så att ni inte missar något.

/Peter Tublén
Klubbchef