TIDSBOKNING ÅTER ÖPPEN - VARMT VÄLKOMMEN!

Morgonens regn gör att vår eminenta banpersonal inte kan utföra dressning av greenerna i dag. Vi har därför öppnat upp banan igen med normal tidsbokning.

VARMT VÄLKOMMEN TILL ICA KVANTUM-SLAGET SÖNDAGEN DEN 18 AUGUSTI!

Du vill väl vara med på vår trevliga klubbtävling den 18 augusti? Dagen går i ICA KVANTUM i Höganäs tecken, med ett trevligt ICA-team på plats med goda matinslag under och efter spelets gång! TÄVLINGEN INGÅR I ICA KVANTUM CUP - vår nya "minitour" vi genomför tillsammans med våra trevliga samarbetsklubbar S:t Arild GK och Höganäs GK.

VÅRT H50-LAG KNEP BRONSET!

I går spelades nästsista omgången av H50 D4N på vår fina samarbetsklubb S:t Arild. Bäst denna gång blev Ljungbyheds H50-lag, följda av S:t Arilds lag och därefter Mölle.

YTTERLIGARE EN SEGER FÖR VÅRT H75-LAG!

Med lagledaren Klas, som dessvärre tvingades bryta efter blott 4 hål, lyckades de övriga i vårt goa herrlag spela hem ännu en seger för Mölle i H75 D3NV.

MÖLLEVECKAN 2019 – VILKEN SUCCÈ!!!

Nu har vi precis avslutat årets Möllevecka, med prisutdelningen för alla veckans tävlingar. I sju raka dagar har ungefär 1000 personer tävlat ute på vår vackra bana.