Mölle Golfklubb söker Head Greenkeeper

Vår Head Greenkeeper Fredrik Rosdahl går vidare mot nya utmaningar och vi söker nu hans efterträdare. Tjänsten skall tillsättas så fort som möjligt och vi söker dig som är driven, målinriktad, innovativ och är socialt kompetent med ett tydligt, kommunikativt och engagerande LEDARSKAP.

Kallelse Höstmöte 2016

Medlemmarna i Mölle Golfklubb kallas härmed till ordinarie höstmöte torsdagen den 24 november 2016 kl.19.00 på Kullagårdens Wärdshus

Nya bänkar

Under hösten har vi fått nya fina bänkar ute på vår bana. Galvaniserade ben och Skånskt kärnvirke av ek att sitta på !!

Damernas Tomtegolf

Välkommen till Damernas Tomtegolf, onsdagen den 30 november.

Herrarnas Seriespel

Skånes golfförbunds seriespel för herrar omfattade för 2016 totalt 405 lag. Av Mölles 5 lag gick det bäst för H45 som vann sin serie och därmed flyttas upp till div 3.