Kallelse / Handlingar Höstmöte 2018

Medlemmarna i Mölle Golfklubb kallas härmed till ordinarie höstmöte
torsdagen den 22 november 2018 kl. 19.00 på Kullagårdens Wärdshus

Årets julklapp från Titleist

Snart är julen här och vad är bättre än ett paket bollar med valfritt tryck till någon i din familj eller en vän i julklapp.

NY KLUBBCHEF PÅ VÄG TILL MÖLLE!

Mölle Golfklubb är inne i förändringens tid, passande nog när nu banan börjar inta sin fantastiska höstskrud. Vår nuvarande klubbchef Peter lämnar vår klubb vid årsskiftet efter många fina år på klubben. Peter efterträds av sin branschkollega Jennifer Allmark.

MÖLLE GK SÖKER KLUBBCHEF

Vi söker en utåtriktad och social person med en gedigen kunskap och erfarenhet av ledarskap, verksamhetsutveckling och administration. Klubbchefen skall kunna motivera sina medarbetare samt ge god service till medlemmar, gäster, partners och företag. Klubbchefen ansvarar för såväl den interna som externa marknadsföringen av klubben..

MÖLLE GK SÖKER KANSLIST

Då vår nuvarande kanslist slutar söker vi nu hans efterträdare.
För att få en bra balans och bibehålla vår höga servicegrad ser vi helst att sökanden har goda kunskaper i golf..