ICA KVANTUM CUP FINALEN PÅ HÖGANÄS - VILKEN VINNARE!

Vilken rafflande final det blev av årets nya "minitour" skapad av ICA KVANTUM i Höganäs i samarbete med Mölle GK, S:t Arild GK och Höganäs GK. I lördags samlades alla de 32 finalspelare som kvalat sig vidare till finalspelet genom fint spel under de tre deltävlingarna den här säsongen. Spänningen och entusiasmen var stor bland alla som befann sig på Höganäs GK denna morgon och det var roligt att se att tävlingen lockade så många funktionärer och tittare under hela eventet.

BUNKALAGET sponsored by RÖRMOKERIET I VIKEN - HÄRLIG AVSLUTNINGSTÄVLING MED REJÄL BLÅST I HATTEN!

Vi börjar med en stor eloge till alla sexton 4-mannalag som begav sig ut på banan i morse för att slå ut med gemensam start kl 9. För vilken blåst det var häruppe på Kullaberg!
Det var både skratt och lite förtvivlan i samtligas blickar och alla kände med sig att det i dag bara gällde slag under vinden "på skotskt vis". Väl kämpat, allesammans! 🏆🏌️‍♂️⛳️🏌️‍♀️

LÄS MARTIN HARDENBERGERS FINA ARTIKEL OM MÖLLE GK OCH KULLAGÅRDENS WÄRDSHUS!

Längst ut på Kullahalvön finns Sveriges äldsta fyrplats med vad som också är landets högst belägna och starkast lysande fyrtorn.
Bara ett par hundra meter därifrån ligger Mölle Golfklubb, en svensk klassiker som firade 75 i fjol.
Likt fyrtornet lyser banan efter ett par dystra år nu kanske starkare än någonsin.

VILKET LYCKAT SERIESPELSSLUTSPEL PÅ MÖLLE GK I GÅR!

I går hade vi äran att få arrangera sista omgången för både H70 Div1 och för H60 D4NV1. Vilken härlig septemberdag det blev! Solen och brisen hjälpte till att torka upp vår fina bana så att alla glada och entusiastiska spelare kunde njuta helt och hållet av spelet tillsammans med både "gamla" och nya golfkompisar från andra trevliga klubbar i seriespelet.

MÖLLES H40-LAG TOG GULD PÅ HEMMAPLAN OCH SILVER I ÅRETS SERIESPEL TOTALT!

Ännu en VARM APPLÅD till vårt duktiga H40-lag, som i går eftermiddag stod som värd för årets sista seriespelsomgång i Div 3N. Laget stod pall för det tuffa eftermiddags- och kvällsvädret (med presentation av årets samtliga vädersäsonger under rundan!) och fick 4st placeringar i Topp-10 (1:a Marcus, 4:a Petter, 7:a Mikael och 8:a Anders!) vilket ledde till en härlig vinst med 9 slag före seriespelsvinnarna Barsebäck GK! Härligt jobbat allihopa!

MÖLLES H75-LAG TOG GULD I GÅR - BÅDE SOM ETAPPSEGRARE OCH SERIEVINNARE!

Vi ger en VARM APPLÅD till vårt härliga H75-lag för vinsten på hemmaplan i går! Det var 5:e segern av 6 möjliga och Mölle säkrade därmed slutsegern i D3NV. Med gårdagens individuella placeringar i Topp-10 (Inge 1:a, Klas 2:a, Reima 4:a och Bengt 9:a!) blev det till slut en vinst för dagen med 18 slag före Bjäre och total vinst av serien med 26 slag före Bjäre.