VARMT VÄLKOMMEN TILL 2019 ÅRS MÖLLEVECKA!

Ja, nu börjar det verkligen dra ihop sig till en fartfylld och innehållsrik tävlingsvecka! Söndagen den 21 juli går startskottet för veckans första tävlingar, MÖLLEPOKALEN och SOMMARSLAGET. Om du inte redan vet det, kan du även delta i KM under dessa dagar. Kom då bara ihåg att även anmäla dig till MÖLLE CUP fredagen den 26 juli. Då spelar du nämligen din avslutande KM-rond (rond 3 i Stora KM om du har max hcp 12,4  och rond 2 om du deltar i Kategori-KM).

Delta i trevliga klubbaktiviteter under Mölleveckan, oavsett om du tävlar eller ej:

GRILLKVÄLL BÅDE TISDAG 23 JULI OCH ONSDAG 24 JULI!

Malin och Petter dukar upp till sina härliga grillbuffé med smarriga tillbehör bägge kvällar, så härligt! Vi grillar alltså utomhus mellan kl 18 och 21 och grillbuffén dukas upp antingen ute eller inne beroende på väder och vind. Till dessa grillkvällar ber vi dig att anmäla dig direkt till Malin och Petter senast nästa fredag den 20 juli. Anmälan är bindande. Pris 240kr för vuxna och 120kr för barn under 12 år. Du betalar direkt i kassan.
Och vet du vad? Malin och Petter ordnar skjuts ner till Mölle busstation i sin minibuss. Fantastiskt! Varmt välkommen!

TITLEIST DEMODAG FREDAGEN DEN 26 JULI!
Vi ser fram emot att välkomna personalen från vår samarbetspartner Acushnet och Titleist denna fredag då MÖLLE CUP spelas inklusive avslutande ronder för Stora KM och Kategori-KM. Under denna demodag kan du passa på att få mer information om olika sorters bollar. Det är faktiskt viktigare än många tror att man spelar med rätt boll. Så passa på mellan kl 10 och 12 att få denna information! Efter lunch kan du gå ner till drivingrangen och testa klubbor mellan kl 13 och 17. Varmt välkommen!

PROVA OAKLEY SOLGLASÖGON FREDAGEN DEN 26 JULI!

Kom och prova och köp fantastiskt bra solglasögon anpassade för just golfspelet. Med dessa solglasögon ser du både konturer och puttlinjer mycket bättre. Dessutom har du aldrig problem med kisande ögon - det behövs nämligen inte när du använder dessa. Du får bara en skön och avslappnande känsla när du bär dem. Vi säljer dem i shopen. Men passa nu på att få mer information denna fredag i slutet av Mölleveckan! Våra härliga och kunniga samarbetspartners Janne och Tina som driver Bengtssons Optik i Höganäs kommer att finnas på plats för att guida dig genom urvalet. Du kommer att kunna handla direkt av dem och deras tält kommer att stå i anslutning till reception och shop. Varmt välkommen att få din golfsyn förändrad hos Janne och Tina!

Du kan anmäla dig till alla tävlingarna redan nu! Anmälan är öppen sedan kl 08:00 söndagen den 30 juni.

KOM IHÅG! För att få ta emot pris i tävling måste du ha Exakt Tävlingshandicap (ETH).
Du måste ha registrerat 4st handicapgrundande ronder de senaste 12 månaderna för att få ETH-status.

BETALA GÄRNA STARTAVGIFTERNA I FÖRVÄG PÅ PLATS I RECEPTIONEN OCH SPARA KVITTONA TILLS DET ÄR DAGS ATT TÄVLA!
Vi har bara har en kassa i reception och för att undvika att kön ringlar sig långt ut på kullerstensgården vore det toppen om du istället kunde betala dina startavgifter i veckan som kommer. På det viset får du naturligtvis själv bättre tid till att värma upp svingen inför rundan. Tack på förhand för detta!

Observera att tävlingsgreenfeen för Mölleveckan är 400kr per gästspelare, oavsett om tävlingen är i singel- eller lagformat.

Tävlingsutbytet med S:t Arild GK och Höganäs GK gäller och därav utgår ingen tävlingsgreenfee till dessa gästspelare.

OBS! OM DU VILL ANMÄLA DIG TILL SPEL I KM GÄLLER FÖLJANDE:

STORA KM: 54 hål Bruttotävling. Max hcp 12,4
Anmäl dig till Rond 1 och 2 under MÖLLEPOKALEN söndag 21/7
Anmäl dig till Rond 3 under MÖLLE CUP fredag 26/7

KATEGORI-KM: 36 hål Bruttotävling A, B, C-klass. Officiellt hcp gäller (36).
Damer: 1 klass
Herrar: H40/50/60/70/75
Juniorer: 1 klass

Anmäl dig till Rond 1 under SOMMARSLAGET söndag 21/7
Anmäl dig till Rond 2 under MÖLLE CUP fredag 26/7

GENERELL REGEL GÄLLANDE KM: Det krävs minimum 5 spelare per klass för att kategorin ska räknas som KM.

OBSERVERA att MÖLLEPOKALEN, SOMMARSLAGET och MÖLLE CUP är fristående tävlingar du kan anmäla dig till.
I dessa tävlingar ingår spel av KM.

KLICKA PÅ KNAPPARNA FÖR ATT FÅ MER INFORMATION OM VARJE TÄVLING:

ETT VARMT TACK TILL MÖLLEVECKANS HÄRLIGA SPONSORER!