ÅRSAVGIFTER - MEDLEMSKATEGORIER

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om klubbens medlemskategorier om dess innehåll och avgifter.
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta klubbens kansli.

ÅLDER

Åldersindelningen gäller uppnådd ålder under
säsongen. Ex. ska du fylla 31 år så räknas du
som 31 år under hela säsongen.

ÄNDRING/UPPSÄGNING

Vid kategoriändring och uppsägning av medlemskapet skall detta meddelas skriftligen senast 30 november
före nytt kalenderår.

FÖRMÅNER

Följande gäller: Heltid=alla dagar, Vardag=helgfria vardagar
Greenfeemedlem omfattas inte av dessa förmåner

• Som medlem  får du reducerad greenfee på våra samarbetsklubbar.

• Gäst till medlem i Mölle erhåller 100 kr rabatt på gällande greenfee. (medlem skall spela med i bollen)

• Ingen tävlingsgreenfee på Mölles, S:t Arilds och Höganäs GK:s utlysta utbytestävlingar, endast gällande startavgift betalas.

Följande gäller för alla medlemmar:

• Avgiften till Svenska Golfförbundet vilket bl.a. innebär att du får tidningen Svensk Golf, är försäkrad på golfbanan, får ett aktivt golf-id och möjlighet att boka starttid mm.

MEDLEMSANSÖKAN

Vi har plats för fler och du är hjärtligt välkommen som medlem!
Under ditt första år som medlem ställs inga krav på spelrättsbevis. Prova på Mölle GK och se om du trivs med klubben och vår bana,
vilket vi hoppas och tror att du kommer göra.
Klicka på knappen nedan för att fylla i medlemsansökan.

DELA UPP AVGIFTEN

Självklart går det bra att dela upp din avgift

• I klubbens egen regi kan ni dela upp er avgift upp till 6 månader. Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret och ange det   alternativ som passar dig bäst. Inga extra avgifter tillkommer

• MoreGolf MasterCard, erbjuder i samarbete med Svenska Golfförbundet, en möjlighet för medlemmar att delbetala sin eller familjens årsavgift till golfklubben. Man kan dela upp betalningen på 6 eller 12 månader – helt utan ränta!

SPELRÄTTSBEVIS

I vardagslag pratar man gärna om att du köper en spelrätt. Detta kan skapa förvirring då det är många som har spelrätt på en golfbana.
Definition av spelrätt.....

• Spelrätt -  Rätten för person eller företag att spela på banan.
  • Spelrättsbevis - Kvitto/bevis på att du äger rätt att nyttja golfbanan mot att du årligen betalar av årsmötet beslutade avgifter till klubben.
  • Värdebevis - Värdehandling som kan bytas in mot ett spelrättsbevis senast 2016-12-31 vid överlåtelse.
  • Avgift för spelrätts-/värdebevis -  Den engångsavgift du betalar till säljaren för ditt spelrättsbevis.
  • Medlemsavgift- Årlig avgift som du betalar till klubben för att få rätt att spela på banan.

Ni kan ta del av spelrättsbestämmelser, blanketter mm. nedan.

SÄLJA?
Du som vill sälja värdebevis/spelrättsbevis fyller i formuläret genom att klicka på knappen nedan eller kontakta kansliet så lägger vi ut ditt säljuppdrag.

KÖPA?
Ta kontakt med någon av säljarna för köp av spelrättsbevis.

ÖVERLÅTELSEN
Affären med värdebevis/spelrätts gör köparen och säljaren upp sinsemellan, OBS! Mölle GK har ingen del i affärsverksamheten, vi administrerar enbart annonserna.

1. Säljaren blir kontaktad av en ny medlem som vill köpa ett Värdebevis/spelrättsbevis

2.Säljaren skickar e-post till klubben med köparens namn o adress, klubben bekräftar att ansökan om medlemskap godkänns.

3. Parterna gör upp om priset och den nya medlemmen betalar summan till säljaren.

4. Efter säljaren mottagit likvid fyller båda i en överlåtelseblankett

5. Säljaren tar kontakt med klubben och meddelar att man gjort en överlåtelse och vi tar bort säljarens namn på hemsidan.

6. Den nya medlemmen tar med sig överlåtelseblanketten till klubben och får ett spelrättsbevis.

TILL SALU

(klicka på namnet för e-post adress)