BOENDE

Endast 75 meter från 1:a tee ligger Kullagårdens Wärdshus med 16 rum och 31 bäddar. Kombinera boende och en golfrunda och njut av Kullabergs vackra natur och allt annat som Kullabygden har att erbjuda.

Är vårt hotell fullbokat, inga problem!
Vi samarbetar också med andra hotell och boenden i regionen.

MAT & DRYCK

Vårt välrenommerade kök serverar varje kväll en färdig komponerad meny och en imponerande vinlista. Under dagen är bistron öppen som erbjuder smakfulla smörgåsar, dagens lunch, a la carte mm.

Enkla rustika matställen och fine dining. I Kullabygden finns mat för alla smaker och upplevelser.
 

KONFERENS

Wärdshuset är perfekt för den lilla gruppen vilken söker lite avskildhet, men med optimal service och härlig komfort i fantastisk miljö och ett 100% engagemang från oss. Vi finns där för er hela tiden!

Vi har två konferensrum med AV-utrustning och trådlöst nätverk vilket lämpar sig för upp till 30 personer.

Vad några av våra gäster tycker...

Världsklass!! Vill ge högsta betyg till Tina och Lasse på Kullagårdens Värdshus, Mölle! Sällan skådat mysigt hotell med god mat, service över det vanliga samt en vacker golfbana med utsikt över havet från nästan alla hål. Mysiga rum, fin uteservering, bra frukost samt otroligt hjälpsam personal
— Robert O, Lödöse
Genuint, trevligt och riktigt gott
Kullagården är ett sånt där ställe som är lite slitet på ett charmigt vis. Man känner sig omedelbart hemma och kan koppla av med något gott att dricka framför brasan. Vinkällaren är utmärkt och alla fina Whisky och Cognac formidabla.
Rummen är enkla, rena och har bra sängar. Omgivningen underbar.
Mysigt, bra och riktigt bra Value for money.
— Lars S, Göteborg
Mysigt och familjärt! Att möta våren med en golfrunda med sina bästa vänner på ett familjärt värdshus är svårt att slå. Ett personligt välkomnande och ett bra kök gör att man vill komma tillbaka. Tack för en toppenhelg.
— Mats K, Tripadvisor