JUNIOR

Hej alla juniorer,

Nu börjar det att bli vår och dags att plocka fram klubborna. Jag har planerat att starta säsongen med en kickoff den 21 april kl.10.00.
Vi kommer att träna lite och prata om vad som finns planerat för er juniorer under våren och sommaren. Alla är välkomna, ta gärna med dina kompisar.

Den vanliga träningen startar sedan den 23 april. Det kommer att vara måndagar och söndagar som gäller fram till skolan slutar. Beroende på antal får vi se hur många grupper det blir. Första gruppen träna mellan kl. 18-19 och andra gruppen kl.19-20. Sedan tränar vi söndagar kl. 10-12.

De som har officiellt handicap kommer även att kunna träna med S:t Arilds juniorer på torsdagar. Deras juniorer kan vara hos oss på söndagar. Allt för att det ska vara roligare för er och att vi ska kunna erbjuda så mycket träning som ni vill.

Den 12-13 maj ska vi ha ett vårläger. Jag hoppas att många av er sommargäster kan komma ner och vara med dessa dagar. Vi startar på Mölle med lite träning och sedan spel. Dag två har vi träning tillsammans med S:t Arild juniorer, vi tränar närspel och har en tävling på deras närspelsbana.

Sommarträningen börjar den 25 juni det är som vanligt fyra dagar i veckan måndag, tisdag, fredag och lördag. Ni kan vara med hela perioden eller välja veckor. Information om detta kan ni få av kansliet 042-34 75 20.

Den 5-6 juli har vi ett hemmaläger där vi tränar och spelar alla är välkomna ni kan även ta med en kompis om ni vill. Priser och  anmälan hittar ni på klubbens hemsida eller ta kontakt med kansliet.

Under Mölleveckan är det ingen träning men jag hoppas att ni juniorer ställer upp i alla tävlingar och vinner fina priser.

Jag kommer att vara ansvarig för träningen och som hjälptränare har jag anlitat Charlie Barron som genomgått den första delen av tränarutbildningen i vinter.

Har ni frågor hör gärna av er, mig når ni lättast på mail eller mobil. Jag kommer att vara svår att nå de närmaste veckorna och då kan ni alltid få svar på era frågor av kanslipersonalen. Ser verkligen fram emot att träffa er alla igen och se hur ni utvecklat er sedan vi sågs sist. Jag är övertygad om att 2018 kommer bli ett toppen år för juniorgolfen på Mölle

Kramar Johanna /juniorkommittén
Johanna: pyk@pgasweden.com mobil 0708-34 75 14